kendi kapinin onundeki pislige bakmadan millete laf ediyorsun surekli ben de dogrulari soyluyorum niye saldiriyorsun?
gidip kadina issiz diye laf carpiyorsun mudurum diyorsun ben sana gezip tozdugun patron mu seni mudur yapti deyince aliniyorsun. bu konuda yine ayni sey.
benim yaptigim seyi ister kisisel algila ister algilama
zerre umrumda degil ama sunu birak artik sen cogu konuda millete laf atacak durumda degilsin. daha da uzatmayalim.
Sen benim ne demek istediğimi anlamışsın ki. Anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsun.
Ben kadına nerede işsiz diye laf çarptım, o yorumu bana alıntılar mısın? Bu konunun başından beri kocasına burada iş arkadaşı arama sının yanlış olduğunu savunuyorum. Kocası mühendismiş,müteahhitler ile iletişim halinde olması gerekiyormuş. Bende bunu buradan atamasının yanlış olduğunu söyledim. Ne var bunda? Neden saldıracağım yani.
Kaldı ki kadın psikolog zaten, kadına işsiz diye herhangi bir ithamda dahi bulunmadım.
Sen bana "patronun seni müdür yaptı" demedin, sen bana "herkes senin gibi patronuna yanlayıp müdür olmuyor" dedin.
Yanlasaydım üniversite sınavına girmek yerine patronumla evlenmenin yollarını arardım.
Benim kapımın önünde herhangi bir pislik yok. Olsa da bu seni ilgilendirmez. Bu konunun içerisinde beni mi tartışıyoruz yoksa konu sahibinin konusunu mu? Senin yazdığın ilk yorumda benim patronumla, işimle, pozisyonumla bu konunun alakalı olan kısmı neresi? Alıntılar mısın? Ben yorumlarında "ben müdürüm yeaa" tarzında herhangi bir ibare de kullanmadım.
Zerre umurunda olmayan bir insan için fazla detay biliyorsun. Ve istisnasız her zaman bana bir şekilde laf gönderme peşindesin. Hayır yani amacın ne? Patronumı ayartmış olabilirim, onunla evlenebilirim bundan sanane. Haddin olmayan şeyler hakkında yorum yapamazsın. İstediğini söyleyebilirsin, medenice konuşabiliriz ama sosyal medya forumunda beni kötü biri olarak gösterecek şekilde ithamlarda bulunamazsın. "patronunaaağ yanladığğnn" diyerek kendi seviyeni zaten belli ettin merak etme. Velev ki yanladım, bunun yanlış olduğunu düşünüyorsan bunu kendi konumda ya da özel bir mesajda dile getirebilirsin. Bunun yeri burası değil, amacın başkasının konusuna yazarak beni rezil etmek olmamalı.
Kaldı ki benim yorumlarım yine beni ilgilendirir. Ahlaksızlık mı yapmışım, kötü yola mı düşmüşüm? Neden insanlara laf atacak durumda değilim? Sen bu durumda mısın? Bu durumu sen mi belirliyorsun. Bir kere de haddin olmayan şeylere karışmayarak beni şaşırt be
İyi günler.