- 18 Haziran 2015
- 3.747
- 37.527
zarı biliyorsun ama helal olsun
onu burayı okuduğumda internetten araştırıp öğrendim soğan zarının daha ayıplısıymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zarı biliyorsun ama helal olsun
Evet haklisiniz tedavi oluyorum ama boyle sorular da kafamdan eksik olmuyorBurada çok konu açıldı buna benzer hiç konu sahiplerinin bizim sözümüzle ikna olduklarını görmedim. Kızlık zarı öyle dudak açıp bakmayla falan bozulmaz. Silindi mi aklındaki şüphe?
Tatlım ben başka bisey anladim kukununun farklı çeşidi var gibi anladimkonu kızlık zarı olduğuna göre kızlık zarının çeşidi var,
günün cahili benim şekerim tıp ne biyoloji ne hiç bilmiyorumonu burayı okuduğumda internetten araştırıp öğrendim soğan zarının daha ayıplısıymış
ya demiri zara kaçarsa bunu da düşündün mü? kışın buz gibi değecek yapışır kalırsa o daha kötü
Böyle bir şey al hiçbir şeyden korkmana gerek kalmaz
Sen ilişkiye girmedikçe hiçbir şeeeey olmaz. Aklını bunlara takacağına derslerine tak, kitap oku.
Çok mu cahilsin bilemedim buraya sormadan neden arkadaslarina yada netten araştirmadin içeriye (kusura bakmayin açık yazacam herkesten özür dilerim ) 10 15 santimlik bişey girmedikten sonra öyle kolay kolay bozulmaz korkmaTamam gereksiz kurcalamiycam ama bundan once baktigimda bir zarar vermemisimdir degil mi
günün cahili benim şekerim tıp ne biyoloji ne hiç bilmiyorum
ya demiri zara kaçarsa bunu da düşündün mü? kışın buz gibi değecek yapışır kalırsa o daha kötü
yok anacım ben banlanmadan gideyim artıkgel ben sana bildiklerimi öğretirim
hem demirin altına yünlü don giyersen üşütmez demirde kaçmaz
yok anacım ben banlanmadan gideyim artık
Aklimi basimda koy yarabbim :)))Teşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acaba
Ayyy karnim agridi gulmekten... :))))))Neyin çeşidi var
Evet cok haklisiniz tesekkur ederimKonunun hassasiyetini biliyorum. Önce hayır zarında sorun yok. Ancak bugün zara, yarın ölüme, ertesi gn başka şeye takıntı yaparsın. Acilen hem ilaç, hem de psikoterapi olman şart. Hayatı zehir eder tedavi olmazsan bu OKB sana