Yardımcı olursanız sevinirim

Burada çok konu açıldı buna benzer hiç konu sahiplerinin bizim sözümüzle ikna olduklarını görmedim. Kızlık zarı öyle dudak açıp bakmayla falan bozulmaz. Silindi mi aklındaki şüphe?
Evet haklisiniz tedavi oluyorum ama boyle sorular da kafamdan eksik olmuyor

kizlik-zari_208837.jpg

Böyle bir şey al hiçbir şeyden korkmana gerek kalmaz :KK70:

Sen ilişkiye girmedikçe hiçbir şeeeey olmaz. Aklını bunlara takacağına derslerine tak, kitap oku.

konu kızlık zarı olduğuna göre kızlık zarının çeşidi var,En Büyük KK
Tatlım ben başka bisey anladim kukununun farklı çeşidi var gibi anladim :KK48:
Kendi kendime sordum farklı çeşidide mi varmış diye o_O

Tabikide sen haklisin bu konuda herkesinki farkli bi yaiya sahiptir Hoppa

onu burayı okuduğumda internetten araştırıp öğrendim soğan zarının daha ayıplısıymış :KK14:
günün cahili benim şekerim tıp ne biyoloji ne hiç bilmiyorum o_O
kizlik-zari_208837.jpg

Böyle bir şey al hiçbir şeyden korkmana gerek kalmaz :KK70:

Sen ilişkiye girmedikçe hiçbir şeeeey olmaz. Aklını bunlara takacağına derslerine tak, kitap oku.
ya demiri zara kaçarsa bunu da düşündün mü? kışın buz gibi değecek yapışır kalırsa o daha kötü:KK70:

Tamam gereksiz kurcalamiycam ama bundan once baktigimda bir zarar vermemisimdir degil mi
Çok mu cahilsin bilemedim buraya sormadan neden arkadaslarina yada netten araştirmadin içeriye (kusura bakmayin açık yazacam herkesten özür dilerim ) 10 15 santimlik bişey girmedikten sonra öyle kolay kolay bozulmaz korkma :KK14:

Son düzenleme:
günün cahili benim şekerim tıp ne biyoloji ne hiç bilmiyorum o_O
ya demiri zara kaçarsa bunu da düşündün mü? kışın buz gibi değecek yapışır kalırsa o daha kötü:KK70:

gel ben sana bildiklerimi öğretirim :KK70:

hem demirin altına yünlü don giyersen üşütmez demirde kaçmaz :KK70:

oradaki deliğin boyutu kızlık zarını belirleyen bi işaret değil. biriyle yatmadığın sürece -ki yattığında bile bozulmama ihtimali var- kafana takma bişeycik olmaz.

Konunun hassasiyetini biliyorum. Önce hayır zarında sorun yok. Ancak bugün zara, yarın ölüme, ertesi gn başka şeye takıntı yaparsın. Acilen hem ilaç, hem de psikoterapi olman şart. Hayatı zehir eder tedavi olmazsan bu OKB sana

Konunun hassasiyetini biliyorum. Önce hayır zarında sorun yok. Ancak bugün zara, yarın ölüme, ertesi gn başka şeye takıntı yaparsın. Acilen hem ilaç, hem de psikoterapi olman şart. Hayatı zehir eder tedavi olmazsan bu OKB sana
Evet cok haklisiniz tesekkur ederim

annenden dolayı mı oluştu bu zar sorunu sende?
daha kaç kız vajinamus olacak bu yanlış bilgilerden dolayı? kaç kız böyle zar takıntılı olacak?

X