Yardımcı olursanız sevinirim

Bence bu durum komik ya da hafife alınacak bir durum değil.

Maalesef kadınların namusu sadece iki bacak arasıyla ölçüldüğü için (namussuzluğun bin türlüsü olur ama bizde namussuzluk kızlık zarının evlenmeden bozulması, namus bozulmaması) ve bizler böyle bir toplumda yetiştirildiğimiz için bunu takıntı haline getiriyor ve ilk gecemizde bile o kızlık zarını koruma güdüsüyle ilişkiye giremiyoruz. Vajinismus belası, aylarca süren ızdırap, kadının kendini suçlu hissetmesi, bu belayı aşsa bile cinsel birleşmelerde acı çekme, cinsellikten zevk alamama, isteksizlik ve aldatılma hepsi ama hepsi kızlık zarını koruma kaygısından ötürü.

Korkma kardeşim gerçekten bunlardan bişey olmaz, sorun ilerlemeden git yardım al ve aş. Keşke hepimizi evlenmeden önce uzmanlardan yardım alıp o çocukluktan beri beynimize aşılanan gereksiz bilgileri aşabilseydik..

Bence bu durum komik ya da hafife alınacak bir durum değil.

Maalesef kadınların namusu sadece iki bacak arasıyla ölçüldüğü için (namussuzluğun bin türlüsü olur ama bizde namussuzluk kızlık zarının evlenmeden bozulması, namus bozulmaması) ve bizler böyle bir toplumda yetiştirildiğimiz için bunu takıntı haline getiriyor ve ilk gecemizde bile o kızlık zarını koruma güdüsüyle ilişkiye giremiyoruz. Vajinismus belası, aylarca süren ızdırap, kadının kendini suçlu hissetmesi, bu belayı aşsa bile cinsel birleşmelerde acı çekme, cinsellikten zevk alamama, isteksizlik ve aldatılma hepsi ama hepsi kızlık zarını koruma kaygısından ötürü.

Korkma kardeşim gerçekten bunlardan bişey olmaz, sorun ilerlemeden git yardım al ve aş. Keşke hepimizi evlenmeden önce uzmanlardan yardım alıp o çocukluktan beri beynimize aşılanan gereksiz bilgileri aşabilseydik..
Çok tesekkur ederim. Yani benim ailem asla boyle seyler dusunmez hatta anneme soyledigimde isterse bozuk olsun sen benim icin her seyden temizsin dedi ama iste insan hic bir sey yapmadigini bile bile boyle seyler dusununce kotu oluyor elimden gelen cabayi gosteriyorum yenmek icin tekrar tesekkur ederim

Evet sorun da bu zaten. O bölgenin temizliği benim için bi sorun çunku korkuyorum bu yuzdende temelli kurtulmak istiyorum
korktuğun için direkt iğneli diyorsun hımm :KK66:

Sen de biyolojiye baya uzaksin galiba biyolojide boyle bi sey yok okb liyim ama bu konudaki 1 yil once basladi
oo atarlı konu sahibesi en sevdiğim :KK68::KK68: biyolojide nasıl böyle birşey yok ? biyoloji ne demek ?:KK70:

profil 14 diyor ya neyse :KK14::KK59:
Arkadasim profilimdeki hersey dogru mu olmak zorunda gercekten biyoloji gormedin mi lisede tıp okudum demedim fen lisesi mezunuyum dedim boyle bir sey yok keske hic ogrenmeseydim de boyle bi takintim olmasaydi Allah size de anlayis nasip etsin ne diyim

Hastasın verdiğimiz hiç bir cevap seni tatmin etmeyecek neden tedavi olmuyorsun?

Hem minnaksın hem mimarsın sen biyolojiden ne anlarsın. :KK11:
uf işte bilmiyorum böyle konuşuyorum ben biyoloji bilmem zaten tıp mı okudum sanki :p

Arkadasim profilimdeki hersey dogru mu olmak zorunda gercekten biyoloji gormedin mi lisede tıp okudum demedim fen lisesi mezunuyum dedim boyle bir sey yok keske hic ogrenmeseydim de boyle bi takintim olmasaydi Allah size de anlayis nasip etsin ne diyim
neden profilin yalan olsun ki tabiki doğru olmalı :KK14: neyse e şekerim meslek liseli bile olsan biyoloji görüyorsun bu konuyu herkes de biliyor benim anlayışsız olduğumu da nerden çıkardın sadece sen hiç inandırıcı değilsin :cool:

uf işte bilmiyorum böyle konuşuyorum ben biyoloji bilmem zaten tıp mı okudum sanki :p

neden profilin yalan olsun ki tabiki doğru olmalı :KK14: neyse e şekerim meslek liseli bile olsan biyoloji görüyorsun bu konuyu herkes de biliyor benim anlayışsız olduğumu da nerden çıkardın sadece sen hiç inandırıcı değilsin :cool:
Profilim yalan ben de yalanim bi tek sen gerceksin tamam cok da anlayislisin bilgilisin mutissin tamam mi

Tedavi oluyorum ama kolay bir sey degil bunlari asmak yasamadan bilemezsiniz
Burada çok konu açıldı buna benzer hiç konu sahiplerinin bizim sözümüzle ikna olduklarını görmedim. Kızlık zarı öyle dudak açıp bakmayla falan bozulmaz. Silindi mi aklındaki şüphe?

X