Teşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acabaKizlik zari oyle egilmeyle hoplamayla ziplamayla bozulmaz canim. Hatta bazi bayanlaRin iliski sirasinda bile bozulmayabiliyor. Ayrica oyle kurcalayip durma. Daha cok kafaya takarsin. Bu konuda bir psikologa gitmende fayda var.
Hay Allah senin iyliğini versin arada bakiyomusunTeşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acaba
Vallahi ben hic bakmadimTeşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acaba
belki normaldir belkide değil bunun cevabını biz veremeyizki,sonuçta herkeste aynı olmadığını biliyoruz.. Birçok farklı çeşidi var..Teşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acaba
Neyin çeşidi varbelki normaldir belkide değil bunun cevabını biz veremeyizki,sonuçta herkeste aynı olmadığını biliyoruz.. Birçok farklı çeşidi var..
Yani idrar deliginin altinda bulunuyormus internetteki resimlere bakilirsa.Kızlık zarı dışardamı duruyorki bozulsun kardeşimin yıllar önce oyun parkının etrafına küçük küçük demir fens koymuşlar biz oynadık eve giderken kardeşim kapı yerine o fensin üzerinden atlama kalktı 8 yaşında falandı abla koş demirler orama girdi dedi eve geldik kan içindeydi iç çamaşırı annem hemen dra götürdü hiçbirşey olmamıştı sadece dışını soydurmuş çoçuk aklıyla oraya girdi zannetti herhalde
konu kızlık zarı olduğuna göre kızlık zarının çeşidi var,Neyin çeşidi var