Yardımcı olursanız sevinirim

ntvcnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
29
2
Merhaba. Öncelikle konu çok hassas ve lütfen bilgili olanlar cevap versin. Benim hafif derecede obsesif kompulsif bozukluğum var. Kızlık zarını takıntı haline getirmiş durumdayım. Herhangi bir ilişkim olmadı. Takıntılı olduğum için küçük dudakları aralayıp bakıyorum arada. Bu kızlık zarına zarar verir mi? Bir gün ayakkabımı bağlamak için ayağımı yüksekçe bi yere koydum ve pantolon genital bölgemi çok acıttı. Eve gittiğimde kahverengi sıvı vardı. Ama adetimin 7.günüydü ve önceki gün kanamam olmamıştı.Bir diğeri de oradaki deligin buyuklugu ne kadar olmalı? Lütfen hassasiyetimin farkında olarak cevap verin. Şimdiden teşekkürler..

Kontrol mü ettin nasil yani gördün mü duruyomu yerinde nasil baktin aynadan baksaydin bari

kızlık zarı okadar basıt yırtılan bırsey olsa keske

Kizlik zari oyle egilmeyle hoplamayla ziplamayla bozulmaz canim. Hatta bazi bayanlaRin iliski sirasinda bile bozulmayabiliyor. Ayrica oyle kurcalayip durma. Daha cok kafaya takarsin. Bu konuda bir psikologa gitmende fayda var.

Bakmayla pantolonun skismasiyla bozulsaydi kimse bakire kalmazdı
Tedavi görüyor musun ?

Yani tamam Allah şifa versinde ne diye ''kızlık zarını'' takıyorsun. Bin kişide saçmalama dese sen yine bin kere saçmalayacaksın. Doktora gidin

kot pantolonunun sürtünmesiyle zarar görecek kadar hassas değil kızlık zarı

Kızlık zarı dışardamı duruyorki bozulsun kardeşimin yıllar önce oyun parkının etrafına küçük küçük demir fens koymuşlar biz oynadık eve giderken kardeşim kapı yerine o fensin üzerinden atlama kalktı 8 yaşında falandı abla koş demirler orama girdi dedi eve geldik kan içindeydi iç çamaşırı annem hemen dra götürdü hiçbirşey olmamıştı sadece dışını soydurmuş çoçuk aklıyla oraya girdi zannetti herhalde

Kizlik zari oyle egilmeyle hoplamayla ziplamayla bozulmaz canim. Hatta bazi bayanlaRin iliski sirasinda bile bozulmayabiliyor. Ayrica oyle kurcalayip durma. Daha cok kafaya takarsin. Bu konuda bir psikologa gitmende fayda var.
Teşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acaba

Teşekkür ederim tedavi görüyorum zaten. Kurcalamıyorum da bakıyorum arada bilye kadar bir delik var normalmi acaba
belki normaldir belkide değil bunun cevabını biz veremeyizki,sonuçta herkeste aynı olmadığını biliyoruz.. Birçok farklı çeşidi var..

Arkadaşlar ben 19 yasındayim ve kizlik zarinin varligini bile 1 sene once ogrendim. Idrar deliginin hemen altinda bulunuyor ve bana sanki dis etkilerle zarar gelecekmis gibi geliyor. Malesef ayrintili bi bilgim yok ve takiyorum bu yuzden de bilgili olanlardan mantikli aciklama bekliyorum. Yani sacma diyenler de cevap yazmakla vakit kaybetmesin o zaman.

Yani idrar deliginin altinda bulunuyormus internetteki resimlere bakilirsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…