N NeqatiF Guru Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NeqatiF #1 merhaba arkadaşlar benim avea faturalı hattım var 2 senede sözleşmesi var. 6 ay kullandım fakat bazı nedenlerden dolayı kapattırmak istiyorum dışarıda çıkamıyorum sormaya gidemiyorum cezası oluyomuş sanırım sizce ne kadar olur bileniniz var mı ?
merhaba arkadaşlar benim avea faturalı hattım var 2 senede sözleşmesi var. 6 ay kullandım fakat bazı nedenlerden dolayı kapattırmak istiyorum dışarıda çıkamıyorum sormaya gidemiyorum cezası oluyomuş sanırım sizce ne kadar olur bileniniz var mı ?
H heytbengeldim Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NeqatiF #2 bildiğim kadarıyla vergi ödüyorsunuz. avea musterı temsilcisini arayabılırsınız bılgı ıcın şubeye gitmenize gerek yok
bildiğim kadarıyla vergi ödüyorsunuz. avea musterı temsilcisini arayabılırsınız bılgı ıcın şubeye gitmenize gerek yok
N NeqatiF Guru Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NeqatiF #3 aradım da fiyat söylemiyorlar ben onu merak ediyordum
L LiLyaNa_ Koç Kadını ♡ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NeqatiF #4 NeqatiF .!.: aradım da fiyat söylemiyorlar ben onu merak ediyordum Genişletmek için tıkla... Dışarı neden çıkamıyorsunuz ?
NeqatiF .!.: aradım da fiyat söylemiyorlar ben onu merak ediyordum Genişletmek için tıkla... Dışarı neden çıkamıyorsunuz ?
N NeqatiF Guru Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NeqatiF #5 LiLyaNa_ .!.: Dışarı neden çıkamıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... çok uzun kısacası eski sevgilimden dolayı bazı olaylar oldu karşıma çıkcak falan diye ailem beni bu aralar salmıyor dışarı
LiLyaNa_ .!.: Dışarı neden çıkamıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... çok uzun kısacası eski sevgilimden dolayı bazı olaylar oldu karşıma çıkcak falan diye ailem beni bu aralar salmıyor dışarı
L LiLyaNa_ Koç Kadını ♡ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NeqatiF #6 NeqatiF .!.: çok uzun kısacası eski sevgilimden dolayı bazı olaylar oldu karşıma çıkcak falan diye ailem beni bu aralar salmıyor dışarı Genişletmek için tıkla... Hmm
NeqatiF .!.: çok uzun kısacası eski sevgilimden dolayı bazı olaylar oldu karşıma çıkcak falan diye ailem beni bu aralar salmıyor dışarı Genişletmek için tıkla... Hmm