Yardımcı olursanız sevinirim lütfen

yardmcolun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
4
0
24
13 ü Regl günüm 11 inde sürtünme yolu ile ilişkiye girdim. 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım 13 ü olan reglim 17 sinde oldu 1 AY geçti bugün 22 si göğüs uçlarım ağrıyor karnıma ağrı giriyor ama kesintili bi ağrıyor bi ağrımıyor son 8 saattir karnım ağrımıyor ama göğüs uçlarıma basınca ağrıyor yardımcı olurmusunuz Regl ağrısımıdır stresede girdim

Regli ilişkiye girdiğim dönem oldum sıkıntı şurada aradan 1 ay geçti 13-17 olan reglim 22 si olduğu halde ağrı geliyor geri gidiyor halen olamadım
Olursun mevsim degisikligi stres etkisi var ustunde normal
Ve ictigin ilac gecikme yapar
O ilaci bidaha icme yilda bir kere alinmasi gereken ilac cunku
İleride bebegin olsun istediginde bu ilac kullanimlari etkiler

Surtunme yoluyla hamilelik suphem var demeyin bide ustune regl gormus oldugunuz halde?????
Bende 2 ekimde surtunme yasadim akşam regl oldum 7 gün sürdü ama bosalma olmadı bizde girme çıkma olmadı sonra 31 ekimde regl oldum 7 gün sürdü yani kısacası 2 kere regl oldum şimdi 6 7 gün sonra yine regl olacağım sence bisi var mıdır yoksa ben mi kuruntu yapıyorum

Bende 2 ekimde surtunme yasadim akşam regl oldum 7 gün sürdü ama bosalma olmadı bizde girme çıkma olmadı sonra 31 ekimde regl oldum 7 gün sürdü yani kısacası 2 kere regl oldum şimdi 6 7 gün sonra yine regl olacağım sence bisi var mıdır yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
Bosalma olmazsa hicbisey olmaz
Dongun degisiyor olabilir

13 ü Regl günüm 11 inde sürtünme yolu ile ilişkiye girdim. 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım 13 ü olan reglim 17 sinde oldu 1 AY geçti bugün 22 si göğüs uçlarım ağrıyor karnıma ağrı giriyor ama kesintili bi ağrıyor bi ağrımıyor son 8 saattir karnım ağrımıyor ama göğüs uçlarıma basınca ağrıyor yardımcı olurmusunuz Regl ağrısımıdır stresede girdim
Sürtünerek hamile nasıl kalacaksın? Bir de bu kadar ağır ilaçları şeker gibi atıyosunuz sonra reglim bozuldu. Bozulur tabi

X