• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olursanız sevinirim 🤗

Mrhba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
241
84
98
Kızlar merhaba benim adetim 5 gün önce bitti bugün ve dün karnım da kasıklarım da biraz ağrı vardı ve bugün gündüz çok sık idrar çıktım yanma gibi oluyordu dedim acaba enfeksiyon mu kaptım sonra tekrar çıktığım da peçeteye pembe bir leke geldi tekrar baktığım da yoktu acaba hamile miyim bunun için uğraşıyoruz da yardımcı olur musunuz 🤔

Hamile olman icin adetinin gecikmis olmasi gerekir daha yeni bitmis
Sık idrar yanma ve renkli akintinin sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir

Teşekkürler acaba dedim yine de bilenlerin fikrini almak istedim çünkü o lekeden sonra yanma sık idrar çıkma geçti

canım büyük ihtimalle yumurtan çatlamış bazen yumurtlama döneminde yazdığın gibi leke olabiliyor çok az değerlendirin bu günleri

Adetin ilk gunune gore 10. Gundesiniz. Yumurtlamaniz baslamis olabilir. Nadiren kan gelebiliyor diye okumustum.

İnşaallah bugün de ara ara aynı şekilde oldu peçeteye pembe kanama bir iki gün sonra doktor gidicem idrar yolu enfeksiyon mu değil mi baktırmak için
Tabi ihmal etmeyin en azindan farkli bir sorun varsa gebelik oncesi halletmis olursunuz.

Kızlar merhaba benim adetim 5 gün önce bitti bugün ve dün karnım da kasıklarım da biraz ağrı vardı ve bugün gündüz çok sık idrar çıktım yanma gibi oluyordu dedim acaba enfeksiyon mu kaptım sonra tekrar çıktığım da peçeteye pembe bir leke geldi tekrar baktığım da yoktu acaba hamile miyim bunun için uğraşıyoruz da yardımcı olur musunuz 🤔
Benimde adet bittikten sonra yumurtlama o dönemlerde başlıyor değerlendirin o günleri canım😇

Back