Örgü yardimci olursaniz cok sevinirim)))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
arkadaslar merhabalar. ben orgu olarak sadece atki yapabiliyorum))) baska hicbisey bilmiyorum. oglum 2 yasinda.ona sapka ormek istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum. bana yardimci olun nolur. internette baktim ama hep hazirlari koymuslar hic yapilisini anlatimini koymamislar. ben sade tek renk bi sapka yapmak istiyorum. kac ilmek almam lazim? nasil bi yol izlemeliyim? herkese cok tesekkurler

Son düzenleme:
Selam, Once
Benimde oğlum 3 yaşında ve örneğini arkadaştan aldığım bir bere var sana onu anlatayım istersen :
Bebe ipinden 100 ilm ile çift lastik başlıyorsun. ve 3-4 parmak kadar örüyorsun. Daha sonra
düz örgüye geçiyorsun. düz örgüyü de 1 karış kadar ördükten sonra tekrar 3 parmak çift lastik ile bitiriyorsun.
dikdörtgen bir parça elde ediyorsun. ve bunu 2'ye katlayıp dikiyorsun tepesindeki her iki köşeyede ponpon örüp
kullanıyorsun. İstersen daha sonra fotoğrafını da ekleyebilirim senin için.
Sormak istediğin bir şey olursa ve yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardım etmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…