kızlar benim ön 2 iki dişim alt dişlere göre biraz önde üst çenemde toplamda 12 dişim var yani dişlerim eksik ve arada boşluklar var sizce çekimli ortodontik tedavi mi uygulanır yoksa herhangi bir çekim olmadan o boşlukları kullarak mı?..burda yazılanları okudum genelde üst dişlerin ileride olduğu vakalarda çekimi ortodontik tedavi uygulanıyomuş..çekimli tedavilerde toplamda 4 tane diş çekiliyomuş.. benim 4 tane dişim çekilmesi demek toplmada 20 tane dişimin kalması demek bu çok kötü bu durum olmaz mı?
benimde dişlerim seninkilere benzer şekildeydi.
yani anlattığın kadarıyla.
çekeceklerini zannetmem, zaten dişlerin az ya da küçük olduğu için boşluklar var.
kapatmaları gerekecek bir şekilde.
bende önde topladılar. 2 de implant yapılacak .
1 dişimi çektirmiştim önceden çürük vardı.
diğeri tel tedavisinde toplamadan kaynaklı kalan boşluktan.
tüm soruların cevabı diş hekiminde.bir randevuda sana herşeyi anlatırlar zaten.
benimde dişlerim seninkilere benzer şekildeydi.
yani anlattığın kadarıyla.
çekeceklerini zannetmem, zaten dişlerin az ya da küçük olduğu için boşluklar var.
kapatmaları gerekecek bir şekilde.
bende önde topladılar. 2 de implant yapılacak .
1 dişimi çektirmiştim önceden çürük vardı.
diğeri tel tedavisinde toplamadan kaynaklı kalan boşluktan.
tüm soruların cevabı diş hekiminde.bir randevuda sana herşeyi anlatırlar zaten.
haklısın canım bi ortodontiste gidicem zaten de gidene kadar belki benimle aynı problemde olup da tedavi görmüş arkadaşlar varsa bilgi edinmek istedim...peki senin tedavin kaç yıl sürmüştü??..bir de implantları ortodontik tedaviden sonra mı yapacaklar?
haklısın canım bi ortodontiste gidicem zaten de gidene kadar belki benimle aynı problemde olup da tedavi görmüş arkadaşlar varsa bilgi edinmek istedim...peki senin tedavin kaç yıl sürmüştü??..bir de implantları ortodontik tedaviden sonra mı yapacaklar?
benim tedavim hala sürüyor.1 yıl oldu.
zaten kısa sürecekti.
benim kararsızlığımdan dolayı kompozit yapılacak onun için oynatma yapıldı.
implant ortodontik tedavinin ardından yapılacak.
dişlerin hareket etmemesi için
Ben ortodontiste gittim bugün bana damaklıklı tel vereceğini ve tedavimin 1 yıl civarı süreceğini söyledi..bu damaklıklı tel sadace yemek yerken çıkarılacakmış ben endişeliyim sabit braketler kadar etkili olmazsa diye siz ne düşünüyorsunuz?...VAR MI SADECE DAMAKLIKLI TEL KULLANAN?