Hanımlar merhaba 2 aylık evliyim bekarligimdan beri adet ağrılarim kusmali bayilmali tansiyonlar 8 e 4 lü filan geciyor aşırınin aşırısı bi ağrı yaşıyorum yeri göğü tirmaliyorum yüzümü gözümü saçımı yoluyorum ölmek istercesine ağrı cekiyorum yani oyle boyle degil . Bekarken pek cok hastaneye gittim hicbisey yok gayet normal evlenince gecer dediler ama gecmedi :)) dogum kontrol hapı vermislerdi ben kullanmadim en son m.j...k ağrı kesiciyi kullanmaya başladım onu ictigimde hicbiseyim olmuyo icmedigimde yine ayniyim baska hicbi ağrı kesici etki etmiyordu tek o. Evlendim ilk ay hapımı kullanmadım ağrı girmesiyle tabi yine aynı donguler devam etti k.validem yanımdaydı cok korkmus bayildigimda ambulans geldi gittim yine igne serum yedm kendime geldim falan neyse ben herseyim normal dememe ragmen ozele gidelim diye ısrar etti gittik sol yumurtalikta 5 cm basit kist görüldü doktorum yasmin verdi 21 gun kullandim daha sonra tekrar hastaneye gittigimde vajinal muayene ederek hiçbirşey kalmadığını kistin eridigini soyledi. Sorun şu ki ben bebek istiyorum ama 21 gün yasmin kullandim ve haptan dolayi mi bilmiyorum normalde 28 gunde bir gelen ve 4 gun suren adetim 14 gun sonra geldi ve 8 gun sürdü acaba duzenimi mi bozdu? Yumurtlama günümü nasıl anlycam hamile kalabilir miyim bu ay? Kistin ve hapın ustumdeki etkisi hala devam edermi?