• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz

coğrafya sorusu sormak mı kural dışıdır ?
balsurattt,
BDV'ye uygun olmayan konu açamazsınız, coğrafya sorusu soracaksanız ya taşıdığım bu bölüme veya eğitim bölümüne açmalısınız.
1 yıldır üyeyseniz bilmeniz lazım.

Terbiyenizi takınsanız iyi olur, yazımda emir kipi olmadığı halde maksadınız belli ki bilgilendirilmek değil tartışma yaratmak, siteye üye olurken site sözleşmesinde kurallar yazar, okumadan işaretleyip kabul ettim dediyseniz bu sizin sorumluluğunuzda, site kurallarına uymak istemiyorsanız siz bilirsiniz, biz kuralları uygularız.

hee bu arada sırf cinsellik bölümüne konu açamıyor diye bdv ye konu açan çooookkk insan gördük burda.Ozaman işinizi yapmıyodunuz demekki. Millet sayfalarca o konu hakkında yorum yaparken nerdeydiniz... Benim yaptığım kural dışıymış mışş

Mune Mune Mune
Lafı Koydum Mu Ne?
Al buda sana
Kafiye oldu Mu Ne.

HAHAA

hee bu arada sırf cinsellik bölümüne konu açamıyor diye bdv ye konu açan çooookkk insan gördük burda.Ozaman işinizi yapmıyodunuz demekki. Millet sayfalarca o konu hakkında yorum yaparken nerdeydiniz... Benim yaptığım kural dışıymış mışş

Mune Mune Mune
Lafı Koydum Mu Ne?
Al buda sana
Kafiye oldu Mu Ne.

HAHAA

zavalli ergen ... Yazik seni yetistiren anneye de babaya da ....

Back