Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
balsurattt,
BDV'ye uygun olmayan konu açamazsınız, coğrafya sorusu soracaksanız ya taşıdığım bu bölüme veya eğitim bölümüne açmalısınız.
1 yıldır üyeyseniz bilmeniz lazım.
Terbiyenizi takınsanız iyi olur, yazımda emir kipi olmadığı halde maksadınız belli ki bilgilendirilmek değil tartışma yaratmak, siteye üye olurken site sözleşmesinde kurallar yazar, okumadan işaretleyip kabul ettim dediyseniz bu sizin sorumluluğunuzda, site kurallarına uymak istemiyorsanız siz bilirsiniz, biz kuralları uygularız.
hee bu arada sırf cinsellik bölümüne konu açamıyor diye bdv ye konu açan çooookkk insan gördük burda.Ozaman işinizi yapmıyodunuz demekki. Millet sayfalarca o konu hakkında yorum yaparken nerdeydiniz... Benim yaptığım kural dışıymış mışş
Mune Mune Mune
Lafı Koydum Mu Ne?
Al buda sana
Kafiye oldu Mu Ne.
hee bu arada sırf cinsellik bölümüne konu açamıyor diye bdv ye konu açan çooookkk insan gördük burda.Ozaman işinizi yapmıyodunuz demekki. Millet sayfalarca o konu hakkında yorum yaparken nerdeydiniz... Benim yaptığım kural dışıymış mışş
Mune Mune Mune
Lafı Koydum Mu Ne?
Al buda sana
Kafiye oldu Mu Ne.