Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12gün sonraYumurtlama tarihinden sonra ne zamn hamilelik testi yapsam pozitif çıkar
Teşekkürler12gün sonra
Yumurtlama döneminde ilişki olursa hamile kalma olasılığın daha yüksek. Adette yakın ilişki olunca hamile kalma olasılığın düşüyorMerhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen
3 aydır ilişkiye girmedik diyorsunuz. Ve regl olduğunuzu söylüyorsunuz. 3 aylık gebe olsanız sizce testlerde çıkmaz mı. İnsanların aklıyla mı oynamaya çalışıyorsunuz gidin biraz okuyun araştırın valla çok şey söylerdim ama söylemicem tutuyorum kendimi.Merhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen
3 aydır ilişki yaşamadık diyor hamile miyim diyor niye anlatıyorsun dalga geçiyorYumurtlama döneminde ilişki olursa hamile kalma olasılığın daha yüksek. Adette yakın ilişki olunca hamile kalma olasılığın düşüyor
Dalga geçmiyorum korkuyorum normalde regl olduktan sonra rahatlıyodum ama bu sefer bilmiyorum korkuyorum aylarca hamile olduğunu fark etmeyen insanlar var öyle bişey olmasın diye korktum danışmak istedim3 aydır ilişki yaşamadık diyor hamile miyim diyor niye anlatıyorsun dalga geçiyor
3 aydır ilişkiye girmedik diyorsunuz. Ve regl olduğunuzu söylüyorsunuz. 3 aylık gebe olsanız sizce testlerde çıkmaz mı. İnsanların aklıyla mı oynamaya çalışıyorsunuz gidin biraz okuyun araştırın valla çok şey söylerdim ama söylemicem tutuyorum kendimi.
Adetim geçtikten 3 veya 4 gün sonra ilişkiye girdim düşük bi ihtimal mi hamile kalmamYumurtlama döneminde ilişki olursa hamile kalma olasılığın daha yüksek. Adette yakın ilişki olunca hamile kalma olasılığın düşüyor
Canım adet olmuşsun. Her ay olmuşsun bide. Test yaptığında şuan negatif göstermez zaten. Değilsin hamile falan korkma.Dalga geçmiyorum korkuyorum normalde regl olduktan sonra rahatlıyodum ama bu sefer bilmiyorum korkuyorum aylarca hamile olduğunu fark etmeyen insanlar var öyle bişey olmasın diye korktum danışmak istedim
O normal adet gibi sürmüyor. Yükselmedim gidip biraz araştırmanı söyledim. Doktora gidemiyorsan youtubede çok fazla doktor videoları var. Aylarca anlamayan insanlar eskidendi.Yükselmenize gerek yok hanımefendi bazen hamile olanlarda regl oluyo ve aylarca anlamıyor üstüne görme diye bişey de var ama o kısa sürüyo sanırım benim reglim dediğim gibi normal geliyor ama rahatlatamıyorum içimi ve şuanda doktora gitme şansım yok o yüzden danışmak istedim
Ya bilmiyorum işte sizin daha çok bilginiz vardır diye sormak istedim ve belirtimde yok her türlüyü ağır kokuyu kaldırıyo midem ve karnıma çok baskı uyguluyorum bastırıyorum sert bi şekilde ve ağrı veya kanama olmuyo biliyorum böyle anlatınca saçma geliyor ama atamıyorum içimdeki korkuyuCanım adet olmuşsun. Her ay olmuşsun bide. Test yaptığında şuan negatif göstermez zaten. Değilsin hamile falan korkma.
Evet araştırdım hatta birkaç kişiyle konuştum bazıları 4 5 ayda anlamış hamile olduğunu regl olduğu için ama ben testte yaptım her ay silik çizgi çıkmadı hepsinde tek çiziydi testlerede yüzde yüz güvenilmiyoya o yüzden hala aradayım ama toplam 4 test negatif Yani imkansız dimiO normal adet gibi sürmüyor. Yükselmedim gidip biraz araştırmanı söyledim. Doktora gidemiyorsan youtubede çok fazla doktor videoları var. Aylarca anlamayan insanlar eskidendi.
Atabilirsin. Bekarsın sanırım ondan bu kadar korkuyorsun boşuna evham yapma şuan olsaydın 3 aylık hamile olurdun nerdeyse cinsiyet öğrenme aşaması yani. Testlerde mutlaka çıkardıYa bilmiyorum işte sizin daha çok bilginiz vardır diye sormak istedim ve belirtimde yok her türlüyü ağır kokuyu kaldırıyo midem ve karnıma çok baskı uyguluyorum bastırıyorum sert bi şekilde ve ağrı veya kanama olmuyo biliyorum böyle anlatınca saçma geliyor ama atamıyorum içimdeki korkuyu
Evet bekarım o yüzden içim rahat etmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım her gün bişeyler araştırıyorum herkeste farklı geçmiş süreç regl olanlar var idrar testi negatif olup kan testinde çıkan da var o yüzden deli oldum artık ama dediğiniz gibi 3 aylık gebelik çıkardı herhalde çünkü en son testi bu hafta yaptım tek çizgiydiAtabilirsin. Bekarsın sanırım ondan bu kadar korkuyorsun boşuna evham yapma şuan olsaydın 3 aylık hamile olurdun nerdeyse cinsiyet öğrenme aşaması yani. Testlerde mutlaka çıkardı
Yoktur korkma ben Kasım ayında adetime yakın girdim ilişkiye bende bişey çıkmadıEvet bekarım o yüzden içim rahat etmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım her gün bişeyler araştırıyorum herkeste farklı geçmiş süreç regl olanlar var idrar testi negatif olup kan testinde çıkan da var o yüzden deli oldum artık ama dediğiniz gibi 3 aylık gebelik çıkardı herhalde çünkü en son testi bu hafta yaptım tek çizgiydi
Teşekkür ederim insanın içinde ister istemez korku kalıyor kusura bakmayınYoktur korkma ben Kasım ayında adetime yakın girdim ilişkiye bende bişey çıkmadı
Sorun yokTeşekkür ederim insanın içinde ister istemez korku kalıyor kusura bakmayın