Amin insallah❤Amiin darısı başına inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah❤Amiin darısı başına inşallah![]()
❤Çok düşüncelisin teşekkür ederim naif kadın![]()
Sonucunu bizlerle paylaş mutlaka merak ederim benAmin insallah
Merhaba hayırlı olsun kaç çıktı sonucunuz? Bende bugün gecikmenin 5. Günündeyim 3 gün geciktiğinde ve öncesinde testler yapmıştım hepsi negatif çıkmıştı kana gitmeye korkuyorumMerhabalar.. hamileyim:)
Merhaba teşekkür ederim iki kez test yaptıktan sonra doktora gittim direk ultrasonla keseyi gördük kan sonucum yarin cikacakMerhaba hayırlı olsun kaç çıktı sonucunuz? Bende bugün gecikmenin 5. Günündeyim 3 gün geciktiğinde ve öncesinde testler yapmıştım hepsi negatif çıkmıştı kana gitmeye korkuyorum
Bende dün kan testine gittim negatif çıktı hala olamadım amaMerhaba teşekkür ederim iki kez test yaptıktan sonra doktora gittim direk ultrasonla keseyi gördük kan sonucum yarin cikacak
Bugun kan sonucum 165 cıktıBende dün kan testine gittim negatif çıktı hala olamadım ama![]()
Evet once keseyi gördü daha sonra kan aldı bi emin olalım diyeP
165 le kese mi göründü![]()
165 değerle kese görünmesi gerçekten çok ilginç. Ne güzel hayırlı olsunEvet once keseyi gördü daha sonra kan aldı bi emin olalım diye
Keseyi gorduk fakat içimde hala korku var kese oluşup boş olma ihtimali nedir doktorum emin olmak icin kan aldı sadece sonucu mesajla söyledi, kontrolde konuşuruz dedi165 değerle kese görünmesi gerçekten çok ilginç. Ne güzel hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Değer bana biraz düşük geldi ama bakalım doktorunuz ne diyecek inşallah her şey yolundadırKeseyi gorduk fakat içimde hala korku var kese oluşup boş olma ihtimali nedir doktorum emin olmak icin kan aldı sadece sonucu mesajla söyledi, kontrolde konuşuruz dedi
bende şaşırdım ben 7171 beta değerimde dün gördüm o da minicikti kese165 değerle kese görünmesi gerçekten çok ilginç. Ne güzel hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah