• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz

Merhabalar.. hamileyim:)
Merhaba hayırlı olsun kaç çıktı sonucunuz? Bende bugün gecikmenin 5. Günündeyim 3 gün geciktiğinde ve öncesinde testler yapmıştım hepsi negatif çıkmıştı kana gitmeye korkuyorum

Merhaba hayırlı olsun kaç çıktı sonucunuz? Bende bugün gecikmenin 5. Günündeyim 3 gün geciktiğinde ve öncesinde testler yapmıştım hepsi negatif çıkmıştı kana gitmeye korkuyorum
Merhaba teşekkür ederim iki kez test yaptıktan sonra doktora gittim direk ultrasonla keseyi gördük kan sonucum yarin cikacak

165 değerle kese görünmesi gerçekten çok ilginç. Ne güzel hayırlı olsun🌿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Keseyi gorduk fakat içimde hala korku var kese oluşup boş olma ihtimali nedir doktorum emin olmak icin kan aldı sadece sonucu mesajla söyledi, kontrolde konuşuruz dedi

Keseyi gorduk fakat içimde hala korku var kese oluşup boş olma ihtimali nedir doktorum emin olmak icin kan aldı sadece sonucu mesajla söyledi, kontrolde konuşuruz dedi
Değer bana biraz düşük geldi ama bakalım doktorunuz ne diyecek inşallah her şey yolundadır

Back