Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardimci olurmusunuz
- Konu Sahibi Eerd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeliktesti #silikgebeliktesti hamileliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
1 haftadır regl olacakmış gibi agrım var hic geçmedi açıkçası korkuyorum5 gün geçmesine rağmen çizği bayaa silik,
inşallah geç dölllenmedir , yarın sabah tekrarla testi ,
1 hafta sonra dr gidersin
- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Benim de 5 gün gecikmede böyleydi aynı sizin gibi adet olacakmış da olamıyormuş gibiydim inşallah siz de hamilesinizdir1 haftadır regl olacakmış gibi agrım var hic geçmedi açıkçası korkuyorum
Eklentiler
- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.759
- 548
Muhtemelen gebesin kan ver emin ol .yüzde 70 gebeMerhabalar reglim 5 gün gecikti dun test yaptim sizce hamileyim
Hemen yaptirsam belli olurmu beklemeli miyim bi kaç gün dahaBta Hcg yaptır muhtemelen Gebesin.
Içimde hem korku var hem sevinç, testi yaptığımdan beri baska sey düşünemiyorumBenim de 5 gün gecikmede böyleydi aynı sizin gibi adet olacakmış da olamıyormuş gibiydim inşallah siz de hamilesinizdir
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
1 haftadır regl olacakmış gibi agrım var hic geçmedi açıkçası korkuyorum
ağır kaldırma , ilişikiye girme , allahın izniyle hamılesin
bekleyebilirsen bir kaçgün dahaa bekle sonra kan verirsin ,
ama sabahları idrar testi yap
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Pazartesi günü yaptırırsan çıkar diye düşünüyorum. Cinsel ilişkiye girme ağır iş kesinlikle yapma bol bol uzan canım folik asit alıp içmeye başlayabilirsinHemen yaptirsam belli olurmu beklemeli miyim bi kaç gün daha
Bir haftadir baş dönmem ve koku hassasiyetim var umarim yanılmıyorumdur yarin sabah bi test daha yapacağımağır kaldırma , ilişikiye girme , allahın izniyle hamılesin
bekleyebilirsen bir kaçgün dahaa bekle sonra kan verirsin ,
ama sabahları idrar testi yap
Ya keşke bende sizin gibi ümitli olabilsem:)Pazartesi günü yaptırırsan çıkar diye düşünüyorum. Cinsel ilişkiye girme ağır iş kesinlikle yapma bol bol uzan canım folik asit alıp içmeye başlayabilirsin
- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
Benim de 3 gün gecikmede silikti erken gebelik testi. Adet olacak gibi ağrı oluyordu bende de bazen arada tekrarlıyor hatta 6 +3 günlük bugün. Birkac gun daha bekle testi tekrarla ben oyle yapmıştım ardindan sağlık ocağında kan verdim çıktı. Sağlık ocağında kan verirsen ertesi gün çıkar sonuç. Insallah bebek vardır ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin.1 haftadır regl olacakmış gibi agrım var hic geçmedi açıkçası korkuyorum
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Allah tan ümit kesilmez. 9 yıldır ben ümitliyim elbet birgün allahın rahmeti ile gebe kalırım diye yaşıyorum.Ya keşke bende sizin gibi ümitli olabilsem:)
Yaa:) umarimYüksek bi ihtimal hamilesin çünkü ablamında aynen böyleydi
Ya hayırlı olsun umarim sağlıkla kucağınıza alirsiniz:)Benim de 3 gün gecikmede silikti erken gebelik testi. Adet olacak gibi ağrı oluyordu bende de bazen arada tekrarlıyor hatta 6 +3 günlük bugün. Birkac gun daha bekle testi tekrarla ben oyle yapmıştım ardindan sağlık ocağında kan verdim çıktı. Sağlık ocağında kan verirsen ertesi gün çıkar sonuç. Insallah bebek vardır ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin.
O kadar haklisiniz ki kendim icin ederken sizin icinde dua edicem bundan sonra:)Allah tan ümit kesilmez. 9 yıldır ben ümitliyim elbet birgün allahın rahmeti ile gebe kalırım diye yaşıyorum
- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
Amiin darısı başına inşallahYa hayırlı olsun umarim sağlıkla kucağınıza alirsiniz:)
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Çok düşüncelisin teşekkür ederim naif kadınO kadar haklisiniz ki kendim icin ederken sizin icinde dua edicem bundan sonra:)