Küçücük kutu gibi evden kocaman bi eve taşındım. Her yer açık ve sürekli toz oluyor. Ben de bu aralar evdeyim ve temizlikle kafayı bozmuş durumdayım. Eski evimin işi 1 saatte biterdi şimdi en az 3 saat sürüyor. Evde 2 balkon var her gün balkon yıkıyorum en az 20 dakika. Evi silerken eğilip bezle siliyorum genelde. Ben de sürekli zayıflıyorum. 10 sene sonra tartıda 59'u gördüm bugün. O kadar mutluyum ki. Bi de nasıl besleniyorsunuz? Ben eşim olmayınca kahvaltıyı çok hafif yapıyorum. Sıcaklardan da iştahım kapandı, akşam da fazla yemiyorum. Onun da etkisi var.
Birsey duymak istemiyorum hanımefendi demek istediğimi hiç anlayamamışsınız benim sorduğum soru tempodan sizde mi zayıflıyorsunuz sorusu idi.. lütfen baska taraftan laf anlamayın. Kilom normal birsey demiyorum ama gün geçtikçe kendiliğinden zayıflıyorum acaba dedim tempodan mıdır diye . Umarım şimdi size güzelce anlatabilmişimdir
Küçücük kutu gibi evden kocaman bi eve taşındım. Her yer açık ve sürekli toz oluyor. Ben de bu aralar evdeyim ve temizlikle kafayı bozmuş durumdayım. Eski evimin işi 1 saatte biterdi şimdi en az 3 saat sürüyor. Evde 2 balkon var her gün balkon yıkıyorum en az 20 dakika. Evi silerken eğilip bezle siliyorum genelde. Ben de sürekli zayıflıyorum. 10 sene sonra tartıda 59'u gördüm bugün. O kadar mutluyum ki. Bi de nasıl besleniyorsunuz? Ben eşim olmayınca kahvaltıyı çok hafif yapıyorum. Sıcaklardan da iştahım kapandı, akşam da fazla yemiyorum. Onun da etkisi var.
Midedeki helicobakterdir ve zayıflatmaz, aksine içiniz kazınır yersiniz, bu durumu oluşturmadığına göre yüksek seviyede değil demek ki. Gün içinde evde yalnızsanız vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan, iş güç derken yemeyi atlıyorsunuz muhtemelen. Şu an ki kilonuz gayet iyi bence ancak unutkanlık, kronik yorgunluk, ağız yaraları vs.. gibi şikayetleriniz varsa kan değerlerinize baktırın, zaten normalde yılda bir baktırmalısınız