Evlilik zayıflatıyor Be nce.Uzun süredir kafama bisey takılıyor ben evde çok aktif bir ev hanımıyım sabah öğle akşam yemek hazırlamakla ev temizlemekle ve üstüne sınava çalışmakla geçiyor günüm tartıya her çıktığımda zayıfladığını görüyorum hastaneye gidicem pandemiden dolayı gidemiyorum . Midem de bakteri vardı acaba omu zayıflatıyor yoksa evde çok çalışıyorum omu zayıflatıyor hiç bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ? Bu Arada evlendiğimde 75 kilo idim 2 yıl geçti aradan suan 60 kiloyum boyum 174
Anormal olan kısmı anlamadım?Uzun süredir kafama bisey takılıyor ben evde çok aktif bir ev hanımıyım sabah öğle akşam yemek hazırlamakla ev temizlemekle ve üstüne sınava çalışmakla geçiyor günüm tartıya her çıktığımda zayıfladığını görüyorum hastaneye gidicem pandemiden dolayı gidemiyorum . Midem de bakteri vardı acaba omu zayıflatıyor yoksa evde çok çalışıyorum omu zayıflatıyor hiç bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ? Bu Arada evlendiğimde 75 kilo idim 2 yıl geçti aradan suan 60 kiloyum boyum 174
Bu kadar harekete gayet normal. Ben de sizin gibiyim.
Yazlıktaydım 3 aydır. İstanbul’daki kaos ve hareket orada olmadığı için 6 kg almışım. Çok bunalıma girdim ama neyse ki döndük. Koşturmaya devam!
Birsey duymak istemiyorum hanımefendi demek istediğimi hiç anlayamamışsınız benim sorduğum soru tempodan sizde mi zayıflıyorsunuz sorusu idi.. lütfen baska taraftan laf anlamayın. Kilom normal birsey demiyorum ama gün geçtikçe kendiliğinden zayıflıyorum acaba dedim tempodan mıdır diye . Umarım şimdi size güzelce anlatabilmişimdirAnormal olan kısmı anlamadım?
75 kilo iken kiloluymuşsunuz şimdi ise boy ve kilo oranınız gayet normal?
Yani ne duymak hoşunuza gider anlayamadım şuanda temponuzu yavaşlatıp bolca yemek yiyin falan mı demeliyiz
E bu dert değil kiUzun süredir kafama bisey takılıyor ben evde çok aktif bir ev hanımıyım sabah öğle akşam yemek hazırlamakla ev temizlemekle ve üstüne sınava çalışmakla geçiyor günüm tartıya her çıktığımda zayıfladığını görüyorum hastaneye gidicem pandemiden dolayı gidemiyorum . Midem de bakteri vardı acaba omu zayıflatıyor yoksa evde çok çalışıyorum omu zayıflatıyor hiç bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ? Bu Arada evlendiğimde 75 kilo idim 2 yıl geçti aradan suan 60 kiloyum boyum 174
Ben sizi gayet iyi anladım emin olun, üslubunuza bi dikkat edin önce.Birsey duymak istemiyorum hanımefendi demek istediğimi hiç anlayamamışsınız benim sorduğum soru tempodan sizde mi zayıflıyorsunuz sorusu idi.. lütfen baska taraftan laf anlamayın. Kilom normal birsey demiyorum ama gün geçtikçe kendiliğinden zayıflıyorum acaba dedim tempodan mıdır diye . Umarım şimdi size güzelce anlatabilmişimdir
Tempo insanı zayıflatıyor işe ilk başladığımda 52 kiloydum ki senelerdir hep aynı kilodayımdır (boyum 162) Tempolu çalıştığım için bir ay içinde 48 kilo olmuştum. Şuan çok temposuz ve masa başı çalışıyorum, eskisinden daha hareketsizim verdiğimi hatta fazlasını geri aldım 54 oldumBirsey duymak istemiyorum hanımefendi demek istediğimi hiç anlayamamışsınız benim sorduğum soru tempodan sizde mi zayıflıyorsunuz sorusu idi.. lütfen baska taraftan laf anlamayın. Kilom normal birsey demiyorum ama gün geçtikçe kendiliğinden zayıflıyorum acaba dedim tempodan mıdır diye . Umarım şimdi size güzelce anlatabilmişimdir
Ben sizi gayet iyi anladım emin olun, üslubunuza bi dikkat edin önce.
Bunun cevabı doktorda hanımefendi.
Kimse müneccim değil yediklerinizden temponuzdan haberdar olup yorum yapsın.Açılmak için açılan bir konu daha
Uzun süredir kafama bisey takılıyor ben evde çok aktif bir ev hanımıyım sabah öğle akşam yemek hazırlamakla ev temizlemekle ve üstüne sınava çalışmakla geçiyor günüm tartıya her çıktığımda zayıfladığını görüyorum hastaneye gidicem pandemiden dolayı gidemiyorum . Midem de bakteri vardı acaba omu zayıflatıyor yoksa evde çok çalışıyorum omu zayıflatıyor hiç bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ? Bu Arada evlendiğimde 75 kilo idim 2 yıl geçti aradan suan 60 kiloyum boyum 174
Hanımlar cevap yazmak zorunda değilsiniz halden anlayanlar saolsunlar yazmışlar gene de sizlere teşekkür ediyorum iyi günlerSu açtığınız konudan sonra böyle yazmanız da biraz abes olduKusasım geliyoor😀
Böyle her seye bi bahane bulan tipler çok itici değil mi Konuşmak için konuşan falan ıyy kusasım geloor 😀www.kadinlarkulubu.com
Yaşasın algı ve fark yaratabilmişim demekSu açtığınız konudan sonra böyle yazmanız da biraz abes olduKusasım geliyoor😀
Böyle her seye bi bahane bulan tipler çok itici değil mi Konuşmak için konuşan falan ıyy kusasım geloor 😀www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?