F Flnfiln Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2019 11 7 1 29 24 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Flnfiln #1 Arkadaşlar spiral taktıracağım fakat sgk olmadığı için devlette taktıramıyorum. Ücretsiz takan yerler nereler bilgi verirmisiniz?
Arkadaşlar spiral taktıracağım fakat sgk olmadığı için devlette taktıramıyorum. Ücretsiz takan yerler nereler bilgi verirmisiniz?
F flzdem Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2017 44 23 18 42 25 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Flnfiln #2 Sağlık ocakları ücretsiz diye biliyorum.İsterseniz sağlık ocağının aile planlaması takıyordu benim bildiğim
Sağlık ocakları ücretsiz diye biliyorum.İsterseniz sağlık ocağının aile planlaması takıyordu benim bildiğim
DisIoyal Sen olmadan asla.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 519 274 33 25 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Flnfiln #3 Bsrsu .!.: Arkadaşlar spiral taktıracağım fakat sgk olmadığı için devlette taktıramıyorum. Ücretsiz takan yerler nereler bilgi verirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağı diye biliyorum.
Bsrsu .!.: Arkadaşlar spiral taktıracağım fakat sgk olmadığı için devlette taktıramıyorum. Ücretsiz takan yerler nereler bilgi verirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağı diye biliyorum.