• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

merve1305

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
39
3
1
25
Merhabalar ben 20 yaşında bir kızım adet dönemime yakın erkek arkadaşımla birlikte oldum çok az bir miktarda hatta yok denecek kadar az kan geldi kızlığımın gitmesinden ve hamile kalmaktan korkuyorum adet olmak için iki gündür aspirin kullanıyorum sizce napmalıyım

Tam bir ilişki yaşanmışsa kızlık zarın yırtılmıştır. Ayrıca aspirinle adet olunmaz.

Yok tam anlamıyla ilişki yaşamadık yani tamamı bile değil anca ucu girdi ve boşalmadığını söyledi

Peki adet olmak için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunda içimdeki hamilelik korkusu gitsin gerçekten hiç iyi değilim şimdi diyorsunuz belki yapmasaydın die gerçekten çok pişmanım içimdeki korku beni öldürecek geçmişimde intihar girişimlerim oldu ve şuan o psikolojideyim

Nolursunuz yardımcı olun ya 😔

Sorunuzu cinsellik ya da bir derdim var bölümüne açın bence. Daha fazla fikir gelir. Boşalma olmadığına emin misiniz? Eğer eminseniz bekleyin gününüz gelince regl olursunuz zaten. ilişki yaşayacaksanız korunun. Yaşınız da küçük, istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

Yok boşalma olmadı erkek arkadaşım geç geliyodu ve ayriyeten tam anlamıyla girmedi vajinama sadece ucu girdi

Merhabalar ben 20 yaşında bir kızım adet dönemime yakın erkek arkadaşımla birlikte oldum çok az bir miktarda hatta yok denecek kadar az kan geldi kızlığımın gitmesinden ve hamile kalmaktan korkuyorum adet olmak için iki gündür aspirin kullanıyorum sizce napmalıyım
C

Back