Yardımcı Olurmusunuz ?

ZoPpO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
5
3
1
28
Arkadaşlar merhaba.
Derdim çoktur hangisine yanayım diyip bir derdimi anlatmak ve size danışmak istiyorum. Ben 2014 ve 2016 yıllarında çok ağır kemoterapiler aldım. Adet olmamak içinde 6 yıl iğne vuruldum. Tedaviler bitip iyileşince iğneyi kestiler. Ama adetim başlamadı. 2 buçuk yıl olmadım. Kadın hastalıklarına gittim. Tsh 101 çıktı. Doktor hiç yumurtalığımın kalmamış olabileceğini söyledi. Cyclo prognova adında ilaç verdi. Adet olunca gel ultrasona bakalım dedi. 2 ay kullandım geçen hafta başka bir şey için kan vermem gerekiyordu hormon tahlilide verdim tsh 60 a düşmüştü. İlacıda 21 gün kullandım 4 gündür adet olmayı bekliyorum. Belim karnım felaket ağırıyor ama adet olmadım. Yaşımda 23 bu arada. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Tsh normal seviyeye gelirmi yumurtalık yoktur dedikleri halde hamile kalan oldumu ve de ağrı çektiğim halde neden adet olmuyorum.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

jinekoloji/kadın hastalıkları başlığına mı yazsaydınız acaba sorunuzu.çok büyük geçmiş olsun bu arada.

Bildigimden degil ama terapi gördüğünüz için vucudunuzun kendini toparlamaya başlaması yeni yeni gerçekleşiyor olabilir
Zaten gençsiniz büyük avantaj saglayacaktır size
Allahın izni ile saglıklı bebeleriniz olsun

Back