• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz! Silik çıkan çizgi ve kanama

karanmasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
322
194
103
37
Merhabalar adet günüm dündü ve oldum.. son 1 haftadır testlerim silik çıkıyor..
Kanama olmasına rağmen dün ve bugünde yaptım silik.. kimyasal olsaydı çizgi çıkmazmıydı acaba?
Başından böyle birşey geçen oldumu? Lütfen

Üstteki dün kanama başlayınca yaptığım
Alttaki bu sabah yaptığım
73F0DF73-DD8B-482C-A831-FFB9D60197D9.jpeg

Üzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyorsunuz şu an kan verip takip edin bende aynı durumdayım şu an hcg nin düşmesini takip ediyorum kan vererek

Gecmis olsun bnde yasadim bunu. Adetn son gunlerine sogru beta dusuyor . ozaman tek cizgiye doner .

Nedir bu çektiğimiz allahım hamile kalıp çocuk sahibi olmak icin çırpınıyoruz layık mı görmüyorsun sınıyormusun istemiyenlerin niye oluyor onu anlamıyorum 😑😣

Yuzde 90 kimyasal bildigim kadariyla. Cok uzuldum ama canini sıkma lutfen demek ki hamile kalabiliyosun oyle dusun. Arkadasim kimyasaldan sonra hemen obur ay hamile kaldi. Icini ferah tut. Allah gonulden isteyen herkese nasip etsin insallah🙏

Nedir bu çektiğimiz allahım hamile kalıp çocuk sahibi olmak icin çırpınıyoruz layık mı görmüyorsun sınıyormusun istemiyenlerin niye oluyor onu anlamıyorum 😑😣
Herseyim bir vakti zamani var. Uzulme bekle bazi insanlarn sinavlari bu sekilde oluyor. O istemeyenler de zaten istemedkleri icin kafaya tkmadklari icin hemen oluyor.
Sabir dilemek. Su animizasukretmek ve biraz kafamizi bosaltmak. Ozaman corap sokugu gibi gelir insallah

Herseyim bir vakti zamani var. Uzulme bekle bazi insanlarn sinavlari bu sekilde oluyor. O istemeyenler de zaten istemedkleri icin kafaya tkmadklari icin hemen oluyor.
Sabir dilemek. Su animizasukretmek ve biraz kafamizi bosaltmak. Ozaman corap sokugu gibi gelir insallah
Amin inşallah artık terapiye ihtiyaç duyuyorum çünkü saçma hareketler yapıp eşimi de kendimden soğutmaya calisiyorum adama sürekli soru soruyorum 2 işi var bide benle ugraşıyor cok tuhaf his ediyorum kendimi 😒

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz adetim 4 gün gecikti test yaptım silik çıktı sizce hamilelik varmı?

Eklentiler

• IMG-20190703-WA0000.jpeg
    IMG-20190703-WA0000.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 63
4 aylik bebgimi dogurdum sancilarla hrmde kalbi atyordu. Bnm enfeksyn belasi yuzunden

Back