H hacag Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 17 4 1 35 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hacag #21 Mevayigit .!.: Aynısı aynısı mevsimsel demişti doktorum cok vsr yaşayan burda bunu Valla ben bi doktora gittim ilac verdi yolladi hic bisey aciklamadi bana Genişletmek için tıkla...
Mevayigit .!.: Aynısı aynısı mevsimsel demişti doktorum cok vsr yaşayan burda bunu Valla ben bi doktora gittim ilac verdi yolladi hic bisey aciklamadi bana Genişletmek için tıkla...
H hacag Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 17 4 1 35 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hacag #22 Mevayigit .!.: Aynısı aynısı mevsimsel demişti doktorum cok vsr yaşayan burda bunu Genişletmek için tıkla... Bana doktor bi ilac verdi yolladi hic bisey aciklamadi bana
Mevayigit .!.: Aynısı aynısı mevsimsel demişti doktorum cok vsr yaşayan burda bunu Genişletmek için tıkla... Bana doktor bi ilac verdi yolladi hic bisey aciklamadi bana
B Betull63 Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 161 52 13 31 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hacag #23 hacag .!.: Bende olmuyom iste bisey geliyor diyorum oldum diyom afedersiniz bakiyom idrar geliyor 1 aydir boyle sanki altima yapiyorum hic boyle olmamistim Genişletmek için tıkla... Stres çok fazla etkili bu gibi durumlarda
hacag .!.: Bende olmuyom iste bisey geliyor diyorum oldum diyom afedersiniz bakiyom idrar geliyor 1 aydir boyle sanki altima yapiyorum hic boyle olmamistim Genişletmek için tıkla... Stres çok fazla etkili bu gibi durumlarda
Kelebekaysee Sabrın sonu selamettir İNŞAALLAH 🙏🏻💕 Kayıtlı Üye 12 Mart 2019 1.914 1.015 133 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hacag #24 hacag .!.: Ben adet sorunu yasamadan once 1 ay icinde 2 kere oldum kesti sonra leke geldi bidahada olmadim doktora gittim ilac verdi ama fayda etmedi Genişletmek için tıkla... Hımm valla bilemedim ama Bnde işe yaradı gibi
hacag .!.: Ben adet sorunu yasamadan once 1 ay icinde 2 kere oldum kesti sonra leke geldi bidahada olmadim doktora gittim ilac verdi ama fayda etmedi Genişletmek için tıkla... Hımm valla bilemedim ama Bnde işe yaradı gibi
H hacag Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 17 4 1 35 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hacag #25 Uzgunum64 .!.: En son ki ilişki ne zamandı ve siz ilişkidrn ne zaman sonra beta hcg yaptırdınız Genişletmek için tıkla... Iliskiye girdikden 2 sonra yaptirdim test
Uzgunum64 .!.: En son ki ilişki ne zamandı ve siz ilişkidrn ne zaman sonra beta hcg yaptırdınız Genişletmek için tıkla... Iliskiye girdikden 2 sonra yaptirdim test