Yardimci olurmusuniz

hacag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
17
4
1
35
Mrb yeni katildim kadinlar kulubune cocuk tetavisi gorecem ama adet gormuyorum doktor bana Duphaston ilacini verdi ama hic faydasini gormedim aranizda kullanan varmi bana yardimci olurmusunuz

Mrb yeni katildim kadinlar kulubune cocuk tetavisi gorecem ama adet gormuyorum doktor bana Duphaston ilacini verdi ama hic faydasini gormedim aranizda kullanan varmi bana yardimci olurmusunuz
Adet görmeme sebebiniz nedir bende adet görmedim 12 gün gecikme yaşadım ama dupbaston 10 gün kullandım 3. Gün adet gördüm genelde eger gebelik varsa dupbaston adet gördürmuyor demişti doktor acaba sizde gebe kalmış olabilir misiniz

Kan testinde hic bisey cikmamisti bunu kullan demisti sokturur dedi ama fayda yok

[QUOTE="hacag, post: 60681798, member: 954958 2 sinde gidecem doktora randovu aldim ins dediginiz gibi olur
Bence 2 sini beklemeden aile hekimliğine gebelik var mı yok mu bi kan verin gebelik varsa daha fazla ilaç kullanmayın. Ama eğer gebelik yoksa 2 sindeki randevunuza gidersiniz

Ben kullandım adetlerimi düzene soktu .ben hiç adet günümü bilmezdim ama artık biliyorum bence muhtemelen o ilaç sayesinde oldu çünkü duphastonu klomenle birlikte kullanmıştım

Ben adet sorunu yasamadan once 1 ay icinde 2 kere oldum kesti sonra leke geldi bidahada olmadim doktora gittim ilac verdi ama fayda etmedi

Oyle bi duygu yasiyomki acaba varmi biyandan olmuyom onun stresi menopazami giriyom kafam allah bullak
Bende ayın 2 sini falan beklemeyin aile hekimliğine gibip kan verin sabah 9 buçuğa kadar alıyorlar kanı.. eğer gebelik yoksa ayın 2 sindeki randevunuza gidersiniz aklınızdaki şüpheler silinir

Ben adet sorunu yasamadan once 1 ay icinde 2 kere oldum kesti sonra leke geldi bidahada olmadim doktora gittim ilac verdi ama fayda etmedi
Yani normal de gebelik yoksa muhakkak adet görmeniz gerekiyor dupbaston gebeliği destekleyen bi hap hani çok bi zararı yok gebelik yoksa ilaç bitiyor en geç 7. Güne kadar regli oluyorsunuz ama olmuyorsunuz bi kan testi yaptırın arkdasın dediği gibi aile hekimine bi gidin en azından beklememiş olursunuz

Oyle yapayim ins dediginiz gibi olur da gebe olurum

Bende yaşadım aynısını 2 ay olmadım tarlusal verdş banada ilk ay ben içmedim belki bebek vardır dedim yine cıkmadı ve cok şükür dün söküldüm. Eger olmasaydım artık ortadan 2 ye çatkayacaktım. Ne kötü bişey hiç yaşamadım hayatımda bide. Rahim kalınlaştıgı için parça parça oluyorum cok yogun gelio bide. Ama cok rahatlatıo düştükçe. Ben maydonoz suyu içtim dün birde egzersiz yaptım biras mekik falan cektim. Belki de onlar etki etti

Bende olmuyom iste bisey geliyor diyorum oldum diyom afedersiniz bakiyom idrar geliyor 1 aydir boyle sanki altima yapiyorum hic boyle olmamistim

Bende olmuyom iste bisey geliyor diyorum oldum diyom afedersiniz bakiyom idrar geliyor 1 aydir boyle sanki altima yapiyorum hic boyle olmamistim
Aynısı aynısı mevsimsel demişti doktorum cok vsr yaşayan burda bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…