Adet görmeme sebebiniz nedir bende adet görmedim 12 gün gecikme yaşadım ama dupbaston 10 gün kullandım 3. Gün adet gördüm genelde eger gebelik varsa dupbaston adet gördürmuyor demişti doktor acaba sizde gebe kalmış olabilir misinizMrb yeni katildim kadinlar kulubune cocuk tetavisi gorecem ama adet gormuyorum doktor bana Duphaston ilacini verdi ama hic faydasini gormedim aranizda kullanan varmi bana yardimci olurmusunuz
Kan testinde hic bisey cikmamisti bunu kullan demisti sokturur dedi ama fayda yokAdet görmeme sebebiniz nedir bende adet görmedim 12 gün gecikme yaşadım ama dupbaston 10 gün kullandım 3. Gün adet gördüm genelde eger gebelik varsa dupbaston adet gördürmuyor demişti doktor acaba sizde gebe kalmış olabilir misiniz
2 ay olacak adet gormuyorum cildiracamKan testinde hic bisey cikmamisti bunu kullan demisti sokturur dedi ama fayda yok
Siz bence eger bir ilişki yaşadıysanız tekrar gidip bi kan testi yaptırın bence tek bi teste bakmayın2 ay olacak adet gormuyorum cildiracam
Siz bence eger bir ilişki yaşadıysanız tekrar gidip bi kan testi yaptırın bence tek bi
Bence 2 sini beklemeden aile hekimliğine gebelik var mı yok mu bi kan verin gebelik varsa daha fazla ilaç kullanmayın. Ama eğer gebelik yoksa 2 sindeki randevunuza gidersiniz[QUOTE="hacag, post: 60681798, member: 954958 2 sinde gidecem doktora randovu aldim ins dediginiz gibi olur
Oyle bi duygu yasiyomki acaba varmi biyandan olmuyom onun stresi menopazami giriyom kafam allah bullakBence 2 sini beklemeden aile hekimliğine gebelik var mı yok mu bi kan verin gebelik varsa daha fazla ilaç kullanmayın. Ama eğer gebelik yoksa 2 sindeki randevunuza gidersiniz
Ben kullandım adetlerimi düzene soktu .ben hiç adet günümü bilmezdim ama artık biliyorum bence muhtemelen o ilaç sayesinde oldu çünkü duphastonu klomenle birlikte kullanmıştımMrb yeni katildim kadinlar kulubune cocuk tetavisi gorecem ama adet gormuyorum doktor bana Duphaston ilacini verdi ama hic faydasini gormedim aranizda kullanan varmi bana yardimci olurmusunuz
Ben kullandım adetlerimi düzene soktu .ben hiç adet günümü bilmezdim ama artık biliyorum bence muhtemelen o ilaç sayesinde oldu çünkü duphastonu klomenle birlikte kullanmıştım
Ben adet sorunu yasamadan once 1 ay icinde 2 kere oldum sonra kesti leke geldi bi dahada olmadim ilac verdi doktor fayda etmedi
En son ki ilişki ne zamandı ve siz ilişkidrn ne zaman sonra beta hcg yaptırdınızOyle bi duygu yasiyomki acaba varmi biyandan olmuyom onun stresi menopazami giriyom kafam allah bullak
Bende ayın 2 sini falan beklemeyin aile hekimliğine gibip kan verin sabah 9 buçuğa kadar alıyorlar kanı.. eğer gebelik yoksa ayın 2 sindeki randevunuza gidersiniz aklınızdaki şüpheler silinirOyle bi duygu yasiyomki acaba varmi biyandan olmuyom onun stresi menopazami giriyom kafam allah bullak
Yani normal de gebelik yoksa muhakkak adet görmeniz gerekiyor dupbaston gebeliği destekleyen bi hap hani çok bi zararı yok gebelik yoksa ilaç bitiyor en geç 7. Güne kadar regli oluyorsunuz ama olmuyorsunuz bi kan testi yaptırın arkdasın dediği gibi aile hekimine bi gidin en azından beklememiş olursunuzBen adet sorunu yasamadan once 1 ay icinde 2 kere oldum kesti sonra leke geldi bidahada olmadim doktora gittim ilac verdi ama fayda etmedi
Oyle yapayim ins dediginiz gibi olur da gebe olurumYani normal de gebelik yoksa muhakkak adet görmeniz gerekiyor dupbaston gebeliği destekleyen bi hap hani çok bi zararı yok gebelik yoksa ilaç bitiyor en geç 7. Güne kadar regli oluyorsunuz ama olmuyorsunuz bi kan testi yaptırın arkdasın dediği gibi aile hekimine bi gidin en azından beklememiş olursunuz
Bende olmuyom iste bisey geliyor diyorum oldum diyom afedersiniz bakiyom idrar geliyor 1 aydir boyle sanki altima yapiyorum hic boyle olmamistimBende yaşadım aynısını 2 ay olmadım tarlusal verdş banada ilk ay ben içmedim belki bebek vardır dedim yine cıkmadı ve cok şükür dün söküldüm. Eger olmasaydım artık ortadan 2 ye çatkayacaktım. Ne kötü bişey hiç yaşamadım hayatımda bide. Rahim kalınlaştıgı için parça parça oluyorum cok yogun gelio bide. Ama cok rahatlatıo düştükçe. Ben maydonoz suyu içtim dün birde egzersiz yaptım biras mekik falan cektim. Belki de onlar etki etti
Aynısı aynısı mevsimsel demişti doktorum cok vsr yaşayan burda bunuBende olmuyom iste bisey geliyor diyorum oldum diyom afedersiniz bakiyom idrar geliyor 1 aydir boyle sanki altima yapiyorum hic boyle olmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?