- 28 Mart 2013
- 17
- 12
-
- Konu Sahibi casablancapink
üzülme canım ınsallah oyle bırsey olmaz sen baska dr gıt....ben daha kalp atısı almadım nasıpse pazartesı......ama baska dr az daha bos kese dıe kurtaj edıyordu benı....kendı drum yolk sac kesesını gordu....bakalım beklemedeyımOncelikle merhabalar.son adet tarihime gore 11 haftalik fakat gec yumurtlama nedeniyle 8 haftalik hamileyim.ilk bebegim.fakat sorunlu bir donem geciriyorum.2 hafta once kanamalarim basladi doktorumun ilgisizligi ile doktor degistirdim.yat dinlen dedi 15 gunde 3 kez kontrolden gectik.gecen hafta 7 haftalik gelisim normal dedi.kalp atimi goruldu.falat bu gun kese 7 + 4haftalik bebek 6+3 te gelisimi durmus dendi.baska doktora gittik o daha 5 hatalik dedi.biri bebegi goremedi bos gebelik dedi.ne oldu hic anlamadik.var mi bu tarz sorunlar yasayanlar ?????
İnşallah canım güzel haberler le dönerizİnsallah benimde bir sorun yoktur iyidir bebegim.bana da kurtaj dedi yarin tekrar gidecegim baska doktora.insallah duyarsin minik pit pitlari =)
İnsallah benimde bir sorun yoktur iyidir bebegim.bana da kurtaj dedi yarin tekrar gidecegim baska doktora.insallah duyarsin minik pit pitlari =)
İnşallah canım güzel haberler le döneriz
Canm sen icini ferah tut ilk zamanlarda bende iki doktora gidiydum ultrason cihazlari da fark ediyo birinde iki hafta ileri birinde geriydi. Sen şimdi folik asit kullan ve bol bol süt ic Allah yardimcn olsnOncelikle merhabalar.son adet tarihime gore 11 haftalik fakat gec yumurtlama nedeniyle 8 haftalik hamileyim.ilk bebegim.fakat sorunlu bir donem geciriyorum.2 hafta once kanamalarim basladi doktorumun ilgisizligi ile doktor degistirdim.yat dinlen dedi 15 gunde 3 kez kontrolden gectik.gecen hafta 7 haftalik gelisim normal dedi.kalp atimi goruldu.falat bu gun kese 7 + 4haftalik bebek 6+3 te gelisimi durmus dendi.baska doktora gittik o daha 5 hatalik dedi.biri bebegi goremedi bos gebelik dedi.ne oldu hic anlamadik.var mi bu tarz sorunlar yasayanlar ?????
Sagol canım bende şimdilik öyle yapıyorum bakalımCanm sen icini ferah tut ilk zamanlarda bende iki doktora gidiydum ultrason cihazlari da fark ediyo birinde iki hafta ileri birinde geriydi. Sen şimdi folik asit kullan ve bol bol süt ic Allah yardimcn olsn
üzülme canım ınsallah oyle bırsey olmaz sen baska dr gıt....ben daha kalp atısı almadım nasıpse pazartesı......ama baska dr az daha bos kese dıe kurtaj edıyordu benı....kendı drum yolk sac kesesını gordu....bakalım beklemedeyım
Merhaba canm ne oldu son dirum ne sende ? Suan ayni durum bnde var bthcg 4094 sat a gore 5+2 haftalk hamileyim ama ultrasonda keseyi goremedi doktor.2 3 haftalk gorunuyo karın dediOncelikle merhabalar.son adet tarihime gore 11 haftalik fakat gec yumurtlama nedeniyle 8 haftalik hamileyim.ilk bebegim.fakat sorunlu bir donem geciriyorum.2 hafta once kanamalarim basladi doktorumun ilgisizligi ile doktor degistirdim.yat dinlen dedi 15 gunde 3 kez kontrolden gectik.gecen hafta 7 haftalik gelisim normal dedi.kalp atimi goruldu.falat bu gun kese 7 + 4haftalik bebek 6+3 te gelisimi durmus dendi.baska doktora gittik o daha 5 hatalik dedi.biri bebegi goremedi bos gebelik dedi.ne oldu hic anlamadik.var mi bu tarz sorunlar yasayanlar ?????
canım gec dollenme olabılır umarım oyledır...ben gecen hafta kürtaj oldum 10 haftalık vs kalp atışı yok dıe...kesen bu hafta vs gorunmesı lazımM
Merhaba canm ne oldu son dirum ne sende ? Suan ayni durum bnde var bthcg 4094 sat a gore 5+2 haftalk hamileyim ama ultrasonda keseyi goremedi doktor.2 3 haftalk gorunuyo karın dedi
gec gordum canım sonuc nedır hayırlısı olur ınsallahGeçmiş olsun canm. Bugün ogleden sonra gideceğim bakalim ama korkuyorum degerim cok yüksek.gorunmesi lazm
gec gordum canım sonuc nedır hayırlısı olur ınsallah
iyi şükür canım görüşürüz inşallahSimdilik iyi dedi doktor normalmis şükür ama keseye haftaya bakacak tekrar ins görürüz