sayın kırcalı sizden daha önce de yardım almıştım.....aniden annemi kaybetme sonrası yaşadıklarım .......1 yıl oldu geçti o zamanki anksiyete-depresyon-bi çok rahatsızlıklar geride kaldı diyebilirim ilk günlerden itibaren psikolog yardımı almaya da başlamıştım bunun yanı sıra ilaç da kullanmıştım bu hafta itibariyle ilacı kurallarına uygun şekilde bıraktık ve ilk 3-4 aydan sonra görüşmelerde kademeli olarak azaltıldı ve şuan 2-3 ayda bir görüşürüyoruz artık ve ilacı bırakmış olmakla birlikte şu son dönemde yaşadıklarım beni korkutuyor hissettiğim ağrılar ve bende bi hastalık mı var korkusu ile yine dr. dolaşmaya başladım çok şükür bişey yok deniyor ama bişey mi atladılar düşüncesi beni yiyip bitiryor...bazen elim ayağım uyuşuyor kafa derim uyuşuyor dudaklarım bile uyuşuyor-başım dönüyor.... haa işte tekrar doktora mı gitsem oluyor ve bu hayatımı olumsuz etkiliyor ilaca fiziksel bi bağımlılık olmasa bile psikoljik bağımlılık mı geliştirdim de bunlar oluyor......yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler....yolunuz açık olsun......