sosyal uygulaması olduğunu şans eseri başka telefondan gördüm

nefes7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
1
0
22
Kızlar merhaba henüz yeniyim sizlerle paylaşmak istediğim birşey var eşimle 2 yıldır beraberiz ama uzağız birbirimizden iş gereği uzak olduğumuz için mesajlaşıyoruz ara ara aramalar da oluyor sosyal uygulaması olduğunu şans eseri başka telefondan gördüm yanımda olmadığı için telefonuna bakamıyorum ne olduğunu da bilmiyorum sosyal uygulamayada ara ara girdiğini fark ettim ve ben mesaj attigimda benim mesajımı görüyordur muhakkak ama oraya giriyor çıkıyor saha içinde sonra ban yazıyor aslında güvenimi kıracak sarsacak hiç birşey yapmadı belki de fazla düşünüyorum ama insansız şaşar beşeriz kendime göre sorunlarım olduğu içinde böyle düşünüyor olabilirim sizce ne yapmalıyım? yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden🌺

sosyal uygulama derken?
face, insta falan mı
olsun hesabı ne olacak ki anlamadım

Kızlar merhaba henüz yeniyim sizlerle paylaşmak istediğim birşey var eşimle 2 yıldır beraberiz ama uzağız birbirimizden iş gereği uzak olduğumuz için mesajlaşıyoruz ara ara aramalar da oluyor sosyal uygulaması olduğunu şans eseri başka telefondan gördüm yanımda olmadığı için telefonuna bakamıyorum ne olduğunu da bilmiyorum sosyal uygulamayada ara ara girdiğini fark ettim ve ben mesaj attigimda benim mesajımı görüyordur muhakkak ama oraya giriyor çıkıyor saha içinde sonra ban yazıyor aslında güvenimi kıracak sarsacak hiç birşey yapmadı belki de fazla düşünüyorum ama insansız şaşar beşeriz kendime göre sorunlarım olduğu içinde böyle düşünüyor olabilirim sizce ne yapmalıyım? yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden🌺
Tinder azar mazar gıbı bısey mı yoksa herkeısn kullndıgı uygulamalardan mı.
Sızden gızlı bırsey yapıo yapmadığını anlamanız uzaktan zor. Sıızn hesap actıgından haberınız yok mı gızlı mı yapıyor o onemlı

Siz şu anda resmi nikahla evli misiniz ?

Sosyal uygulamasini baska yerden tesaduf nasil gördün?
Aklima tesadufen gorebilecegin wp haric telegram geldi telefon numarasi vs acik oldugu icin
Telegram mi kullaniyor
Sosyal uygulama nedir bacım niye ustu kapali yazdin ya 😀

Sosyal uygulama var, sosyal uygulama var. Ne olduğuna göre değişir.

X