YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

bebisisteyenanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
41
-7
26
Kızlar selam,
Ben bakireyim anal yoldan nişanlımla ilişki yaşadım içime boşaldı ve biraz daha içimdeyken gel git yaptı reglim normalde de düzensizdir ama geçen aya göre 11 gün gecikti 2 kere test yaptırdım ve ikisinde de negatif çıktı sonuç herhangi bir belirtim de yok ama aşırı derece şişkinlik var üstümde hala regl olamamam da cabası ordan spermin vajinaya akma ihtimali nedir içimden çıkınca hemen yıkamıştım zaten ama hala içime korku var içime akmas gibi bi ihtimali var mı?

Anal ilişkinin ilerleyen yıllarda vücudunuza vereceği zarar, gebelikten daha çok dert etmenizi gerektiriyor bence ama sizin kararınız elbette. Hamile olmanız imkansıza yakın.

Anal ilişkinin ilerleyen yıllarda vücudunuza vereceği zarar, gebelikten daha çok dert etmenizi gerektiriyor bence ama sizin kararınız elbette. Hamile olmanız imkansıza yakın.
Haklısınız tekrarı olmayacak zaten çok teşekkür ederim bugün gebelik testi için kan verdim yarın sonucu alıcam ve bi daha asla böyle bi şeye kalkışmayacağım.

Kızlar selam,
Ben bakireyim anal yoldan nişanlımla ilişki yaşadım içime boşaldı ve biraz daha içimdeyken gel git yaptı reglim normalde de düzensizdir ama geçen aya göre 11 gün gecikti 2 kere test yaptırdım ve ikisinde de negatif çıktı sonuç herhangi bir belirtim de yok ama aşırı derece şişkinlik var üstümde hala regl olamamam da cabası ordan spermin vajinaya akma ihtimali nedir içimden çıkınca hemen yıkamıştım zaten ama hala içime korku var içime akmas gibi bi ihtimali var mı?
Hamile olmak için bir yol var oda vajina analdan hamile kalamazsin akmiş falan filanda olsa gebelik oluşmaz.Ve Anal yoldan beraberlergin çok berbat sonuçlari olur nişanlinda sende hastalik kapa bilirsin bagirsaklarinda bile sorun ola bilir.Adi ustunde bagirsak yani bana gore igrenç ama kendi hayatiniz.Ve korkuyorsaniz böyle şeylere kalkişmayin..

X