C CRHMELT Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2020 250 110 23 27 14 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kirik #21 Kirik .!.: Peki gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Daha test vermedim canım kimyasal gebelik bir kere geçirdiğim için bekliyorum hala inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Kirik .!.: Peki gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Daha test vermedim canım kimyasal gebelik bir kere geçirdiğim için bekliyorum hala inşallah hepimiz güzel haberler alırız
K Kirik Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2021 29 7 6 24 14 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kirik #22 CRHMELT .!.: Daha test vermedim canım kimyasal gebelik bir kere geçirdiğim için bekliyorum hala inşallah hepimiz güzel haberler alırız Genişletmek için tıkla... Ay İnşAllah kuzum bol bol dua ediyorum hepimize
CRHMELT .!.: Daha test vermedim canım kimyasal gebelik bir kere geçirdiğim için bekliyorum hala inşallah hepimiz güzel haberler alırız Genişletmek için tıkla... Ay İnşAllah kuzum bol bol dua ediyorum hepimize
S Seymanur12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 146 141 33 14 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kirik #23 Kirik .!.: Evet kuzum vericem ama biraz beklicem adet olursam eğer vermem ama gecikirse vericem Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı inşallah ben de olmazsam vercem ama bir kaç gün bekliycem sonra vercem.
Kirik .!.: Evet kuzum vericem ama biraz beklicem adet olursam eğer vermem ama gecikirse vericem Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı inşallah ben de olmazsam vercem ama bir kaç gün bekliycem sonra vercem.