Yardımcı olur musunuz

Kirik

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
29
7
6
24
Merhaba arkadaşlar sad 17 mayıs eşimle genellikle günaşırı ilişkiye giriyoruz 7 haziranda kanda beta testi verdim ama negatif çıktı mide suyum ağzıma geliyor baş dönmesi var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var 2 haftadır şuan adet günüme 4 gün var acaba kanı erken vermiş olabilir miyim hamilelik ihtimalim olabilir mi bel ağrım da oluyor

Adet geçtikten 10 gün sonra kan veriliyor. Erkek vermişsin sanki. Belirtim gebelik belirtisi gibi ama istersen bekle biraz. Geçtikten sonra tekrar yaptır

Şuan aynı durumdayım femara hap ile tedavi görüyorum yumurtlamadan sonra gün aşırı değerlendirdik kasık ağrım 3 gün içinde başladı gecemedi adetime 5 gün vardı acilde kan verdim doktor gebelik yok dedi. Adet belirtim yok koku hassasiyetim aşırı var. Belirsizlik içindeyim. Belki de çok istediğim için negatifi kabul etmek istemiyorum . Olmam diye ümitliyim 3 gün sonra adet günüm. Geçerse tekrar kan vercem. Sen de öyle yap bekle günün geçsin tekrar kan ver

Peki kasıklarında batma ağrı falan oluyor mu canım

Sonucunuz ne oldu test yaptınız mı

Erken vermişsiniz tekrar verin

Hayır daha yapmadım adet günümü bekliyorum
Benim de aynı belirtileri vardı kan testi verdim negatif adet günüme 1 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve sonraki günler de giderek kırmızıları ben de daha kan testi vermedim birkaç gün daha geçmesini bekliyorum inşallah siz de ben de güzel haberler alırız

Amiin amiiin inşAllah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…