Adet geçtikten 10 gün sonra kan veriliyor. Erkek vermişsin sanki. Belirtim gebelik belirtisi gibi ama istersen bekle biraz. Geçtikten sonra tekrar yaptırMerhaba arkadaşlar sad 17 mayıs eşimle genellikle günaşırı ilişkiye giriyoruz 7 haziranda kanda beta testi verdim ama negatif çıktı mide suyum ağzıma geliyor baş dönmesi var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var 2 haftadır şuan adet günüme 4 gün var acaba kanı erken vermiş olabilir miyim hamilelik ihtimalim olabilir mi bel ağrım da oluyor
Evet adet olmazsam 10 gün bekleyip öyle tekrar vereceğim teşekkür ederimAdet geçtikten 10 gün sonra kan veriliyor. Erkek vermişsin sanki. Belirtim gebelik belirtisi gibi ama istersen bekle biraz. Geçtikten sonra tekrar yaptır
Rica ederimEvet adet olmazsam 10 gün bekleyip öyle tekrar vereceğim teşekkür ederim
Şuan aynı durumdayım femara hap ile tedavi görüyorum yumurtlamadan sonra gün aşırı değerlendirdik kasık ağrım 3 gün içinde başladı gecemedi adetime 5 gün vardı acilde kan verdim doktor gebelik yok dedi. Adet belirtim yok koku hassasiyetim aşırı var. Belirsizlik içindeyim. Belki de çok istediğim için negatifi kabul etmek istemiyorumMerhaba arkadaşlar sad 17 mayıs eşimle genellikle günaşırı ilişkiye giriyoruz 7 haziranda kanda beta testi verdim ama negatif çıktı mide suyum ağzıma geliyor baş dönmesi var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var 2 haftadır şuan adet günüme 4 gün var acaba kanı erken vermiş olabilir miyim hamilelik ihtimalim olabilir mi bel ağrım da oluyor
Peki kasıklarında batma ağrı falan oluyor mu canımŞuan aynı durumdayım femara hap ile tedavi görüyorum yumurtlamadan sonra gün aşırı değerlendirdik kasık ağrım 3 gün içinde başladı gecemedi adetime 5 gün vardı acilde kan verdim doktor gebelik yok dedi. Adet belirtim yok koku hassasiyetim aşırı var. Belirsizlik içindeyim. Belki de çok istediğim için negatifi kabul etmek istemiyorum. Olmam diye ümitliyim 3 gün sonra adet günüm. Geçerse tekrar kan vercem. Sen de öyle yap bekle günün geçsin tekrar kan ver
Evet canım catlamadan 3 gün sonra falan başladı ara ara halen daha devam ediyorPeki kasıklarında batma ağrı falan oluyor mu canım
Hadi bakalım inşAllah hayırlı haberler alırızEvet canım catlamadan 3 gün sonra falan başladı ara ara halen daha devam ediyor
Sonucunuz ne oldu test yaptınız mıMerhaba arkadaşlar sad 17 mayıs eşimle genellikle günaşırı ilişkiye giriyoruz 7 haziranda kanda beta testi verdim ama negatif çıktı mide suyum ağzıma geliyor baş dönmesi var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var 2 haftadır şuan adet günüme 4 gün var acaba kanı erken vermiş olabilir miyim hamilelik ihtimalim olabilir mi bel ağrım da oluyor
Erken vermişsiniz tekrar verinMerhaba arkadaşlar sad 17 mayıs eşimle genellikle günaşırı ilişkiye giriyoruz 7 haziranda kanda beta testi verdim ama negatif çıktı mide suyum ağzıma geliyor baş dönmesi var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var 2 haftadır şuan adet günüme 4 gün var acaba kanı erken vermiş olabilir miyim hamilelik ihtimalim olabilir mi bel ağrım da oluyor
Hayır daha yapmadım adet günümü bekliyorumSonucunuz ne oldu test yaptınız mı
Benim de aynı belirtileri vardı kan testi verdim negatif adet günüme 1 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve sonraki günler de giderek kırmızıları ben de daha kan testi vermedim birkaç gün daha geçmesini bekliyorum inşallah siz de ben de güzel haberler alırızHayır daha yapmadım adet günümü bekliyorum
Benim regl günüm 6 gün geçmiştiYa hava biraz serin ama sanki vücut ısım değişiyor şimdi de vermek istemiyorum beklemek istiyorum sizin belirtileriniz nelerdi
İnşallah canım. Adete 5 gün kala beta HCG baktırdım ben doktor negatif dedi bu ay yok muhtemelen. Gecikme olursa tekrar baktiririm artik. Sen naptın kan vercen mi tekrarHadi bakalım inşAllah hayırlı haberler alırız
Evet kuzum vericem ama biraz beklicem adet olursam eğer vermem ama gecikirse vericemİnşallah canım. Adete 5 gün kala beta HCG baktırdım ben doktor negatif dedi bu ay yok muhtemelen. Gecikme olursa tekrar baktiririm artik. Sen naptın kan vercen mi tekrar
Evet o yüzden gecikirse tekrar test yapıcamAdet tarihinden 13 gün önce vermişsiniz kanı çok erken.
Amiin amiiin inşAllah kuzumBenim de aynı belirtileri vardı kan testi verdim negatif adet günüme 1 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve sonraki günler de giderek kırmızıları ben de daha kan testi vermedim birkaç gün daha geçmesini bekliyorum inşallah siz de ben de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?