Sperm dna hasar testi normal cıktı ve total sperm sayisi %45Aslında ileri hızlınız iyi .Bu morfolojiyle hamile kalanlar da var .Sperm sayınız ne kadar ? bence bi sperm DNA hasar testi yaptırın
O zaman olur bence canım .Dediğin takviyeleri kullanın .Olur inşallah :)Sperm dna hasar testi normal cıktı ve total sperm sayisi %45
Inşallah ama yaklaşık 19 aydır gebe kalamıyorum yaşım 23 eşimin 29O zaman olur bence canım .Dediğin takviyeleri kullanın .Olur inşallah :)
Ümitsizliğe kapilma benim esim ozospermi yani hic sperm yoktu mikro tese oldu o sekilde tup bebek yaptirdik 4 yasinda kizim simdi sizinki cok iyi benceSperm dna hasar testi normal cıktı ve total sperm sayisi %45
Canım benim eşimin doğru düzgün spermi yok ve bende 27 yaşındayım bizim her türlü tüp bebek olacak .Emin ol zamanı vardır .Inşallah ama yaklaşık 19 aydır gebe kalamıyorum yaşım 23 eşimin 29
ALLAH bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinÜmitsizliğe kapilma benim esim ozospermi yani hic sperm yoktu mikro tese oldu o sekilde tup bebek yaptirdik 4 yasinda kizim simdi sizinki cok iyi bence
Seninde olur cnm ALLAH nasip eder insallah benim esiminde yoktu tup bebekle oldu bizim cok ugrastik ama oldu şükür allah tez nasip etsinCanım benim eşimin doğru düzgün spermi yok ve bende 27 yaşındayım bizim her türlü tüp bebek olacak .Emin ol zamanı vardır .
Amin Allah yardımcınız olsun canım benim cabalarimizi karşılıksız bırakmasin hicbirimizinCanım benim eşimin doğru düzgün spermi yok ve bende 27 yaşındayım bizim her türlü tüp bebek olacak .Emin ol zamanı vardır .
Amin çok teşekkür ederimSeninde olur cnm ALLAH nasip eder insallah benim esiminde yoktu tup bebekle oldu bizim cok ugrastik ama oldu şükür allah tez nasip etsin
Amin canım inşallah bizde uğraşıyoruz Rabbim nasip eder inşallah :)Seninde olur cnm ALLAH nasip eder insallah benim esiminde yoktu tup bebekle oldu bizim cok ugrastik ama oldu şükür allah tez nasip etsin
Amin inşallahAmin canım inşallah bizde uğraşıyoruz Rabbim nasip eder inşallah :)
Aminn inşallah kuzucumYakın bir akrabamın eşi böyleydi. Doğal yollarla deneyin ama hamile kalmanız zor dendi nasip 4. ay hamileydi. İnşallah sizden de böyle güzel haberler alırız.
Selam Tavmergende aşılama yaptırdınız sanıyorum benimde eşimde hız sorunu var 1 kere yaptırdık olumsuz oldu ben de merkez arıyorum şu korona süreci geçince yaptırayım diye Tavmergenden memnun kalmadınız mı ben de özellerin para odaklı olduklarını düşünüp endişe ediyorumAminn inşallah kuzucum ♥ ay kızlar çok mutlu oldum ya valla desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize Rabbim önce size sonra bana nasip etsin tez vakitte inşallah
Kesinlikle memnun kalmadım bilgilendirme sıfır. Eşimin böyle bi sorunu olduğunu test sonuçlarınızı atıyoruz wp grubumuz var kızlar soyledi sağolsunlar öyle öğrendik yani aradım aysin denilenle konuştum bilgen ilgileniyordu kadın sonra aaa evet eşinizde sorun var burayada 2 kez aşılama yapılacak diye not düşülmüş dediSelam Tavmergende aşılama yaptırdınız sanıyorum benimde eşimde hız sorunu var 1 kere yaptırdık olumsuz oldu ben de merkez arıyorum şu korona süreci geçince yaptırayım diye Tavmergenden memnun kalmadınız mı ben de özellerin para odaklı olduklarını düşünüp endişe ediyorum
İlgisizler o zaman baya.. Yani nereye gitceğimi şaşırdım ben de insanları sömürmeden hakkıyla tedavi eden merkez yok muKesinlikle memnun kalmadım bilgilendirme sıfır. Eşimin böyle bi sorunu olduğunu test sonuçlarınızı atıyoruz wp grubumuz var kızlar soyledi sağolsunlar öyle öğrendik yani aradım aysin denilenle konuştum bilgen ilgileniyordu kadın sonra aaa evet eşinizde sorun var burayada 2 kez aşılama yapılacak diye not düşülmüş dedi
Ben işte bucaya gitcem aşılama için randevu alcam bayramdan sonraya benim görümcem tepecikte aşılama oldu enişteninde böyle sorunu vardı 3. Asilamada hamile kalmis kesinlikle özele gitmicem belki tavmergende karsilasmisizdirİlgisizler o zaman baya.. Yani nereye gitceğimi şaşırdım ben de insanları sömürmeden hakkıyla tedavi eden merkez yok mu. Peki şimdi nereye gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?