• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Yardımci olur musunuz ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

RESEN

Umma ki üzülmeyesin.
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
558
753
53
28
İzmir
Merhaba kızlar , geçen ay eşimin spermlerinde sorun olduğunu öğrendik. Ileri hızlı hareketlilik %33 morfoloji %2 bir kez aşılama yapıldı olmadı malesef . Tedavi olduğumuz yer Tavmergen merkezi doktor dedi ki doğal yollarla bebeğiniz hemen olmaz zorlaştırır bu sonuçlar tedaviyle hamile kalabilirsiniz dedi . Ve geçen aydan beri eşim proxeed plus vitamin keçiboynuzu pekmezi içiyor bende sorun yok ama bende proxywomen kullanıyorum ve hayıttohum çay içiyorum ayrıca ovulasyon takibi yapıyorum ve burda öğrendiğim hamile kalmayı kolaylaştıran jel aldım onu kullanmaya başladım sizce eşimin sonucları nasıl böyle olup hamile kalan var mı?

Ayrıca kızlar İzmir Buca ve Tepecikte aşılama yaptıraniniz var mı veya önerebileceginiz doktor ?

Aslında ileri hızlınız iyi .Bu morfolojiyle hamile kalanlar da var .Sperm sayınız ne kadar ? bence bi sperm DNA hasar testi yaptırın

Ümitsizliğe kapilma benim esim ozospermi yani hic sperm yoktu mikro tese oldu o sekilde tup bebek yaptirdik 4 yasinda kizim simdi sizinki cok iyi bence
ALLAH bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin 🙏 inşallah olur bizi çok bekletmeden ama ben şu ortam düzelsin aşılama yaptırmayı düşünüyorum tekrar özele gitmeyi düşünmüyorum daha çok para odaklı olduklari için güven vermiyorlar devlette deneyeceğim şansımı Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder insallah

Yakın bir akrabamın eşi böyleydi. Doğal yollarla deneyin ama hamile kalmanız zor dendi nasip 4. ay hamileydi. İnşallah sizden de böyle güzel haberler alırız.

Yakın bir akrabamın eşi böyleydi. Doğal yollarla deneyin ama hamile kalmanız zor dendi nasip 4. ay hamileydi. İnşallah sizden de böyle güzel haberler alırız.
Aminn inşallah kuzucum ♥️ ay kızlar çok mutlu oldum ya valla desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize Rabbim önce size sonra bana nasip etsin tez vakitte inşallah 🙏🌹

Aminn inşallah kuzucum ♥ ay kızlar çok mutlu oldum ya valla desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize Rabbim önce size sonra bana nasip etsin tez vakitte inşallah 🙏🌹
Selam Tavmergende aşılama yaptırdınız sanıyorum benimde eşimde hız sorunu var 1 kere yaptırdık olumsuz oldu ben de merkez arıyorum şu korona süreci geçince yaptırayım diye Tavmergenden memnun kalmadınız mı ben de özellerin para odaklı olduklarını düşünüp endişe ediyorum

Selam Tavmergende aşılama yaptırdınız sanıyorum benimde eşimde hız sorunu var 1 kere yaptırdık olumsuz oldu ben de merkez arıyorum şu korona süreci geçince yaptırayım diye Tavmergenden memnun kalmadınız mı ben de özellerin para odaklı olduklarını düşünüp endişe ediyorum
Kesinlikle memnun kalmadım bilgilendirme sıfır. Eşimin böyle bi sorunu olduğunu test sonuçlarınızı atıyoruz wp grubumuz var kızlar soyledi sağolsunlar öyle öğrendik yani aradım aysin denilenle konuştum bilgen ilgileniyordu kadın sonra aaa evet eşinizde sorun var burayada 2 kez aşılama yapılacak diye not düşülmüş dedi

Kesinlikle memnun kalmadım bilgilendirme sıfır. Eşimin böyle bi sorunu olduğunu test sonuçlarınızı atıyoruz wp grubumuz var kızlar soyledi sağolsunlar öyle öğrendik yani aradım aysin denilenle konuştum bilgen ilgileniyordu kadın sonra aaa evet eşinizde sorun var burayada 2 kez aşılama yapılacak diye not düşülmüş dedi
İlgisizler o zaman baya.. Yani nereye gitceğimi şaşırdım ben de insanları sömürmeden hakkıyla tedavi eden merkez yok mu :(. Peki şimdi nereye gidiyorsunuz

İlgisizler o zaman baya.. Yani nereye gitceğimi şaşırdım ben de insanları sömürmeden hakkıyla tedavi eden merkez yok mu :(. Peki şimdi nereye gidiyorsunuz
Ben işte bucaya gitcem aşılama için randevu alcam bayramdan sonraya benim görümcem tepecikte aşılama oldu enişteninde böyle sorunu vardı 3. Asilamada hamile kalmis kesinlikle özele gitmicem belki tavmergende karsilasmisizdir

Back