- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
-
- Konu Sahibi Skyler White
Ona sormadan mümkün değil zaten, onunda pek fikri yok sadece spor kesin olsun diyor :)Oglunuzun egilimlerine gore belirleseniz daha iyi olmaz mi? Mesela benim oglum sporu sevdigi icin o beden egiti ile ilgili bir secmeli ders secmisti. Secmeli dersleri daha cok not ilgi alanlarina gore belirleyin derim ben.
Tabi ki sonuçta o okuyacak bana da fikir soruyor yardımcı olmak adına tavsiye istedim.Orta okula başlayan bir çocuk kendi seçebilir bence bunları ona sormanız daha iyi olur
Siz bilirsiniz demedim zaten, tavsiye istedim. Hani Biz şunu seçtikte memnun kalmadık veya memnun kaldık gibi yorumlar. Teşekkür ederim.Her cocugun egilimi, sevdigi ders, sevdigi ogretmen farklidir. Biz bilemeyiz ki?
Matematik uygulamalarıTabi ki sonuçta o okuyacak bana da fikir soruyor yardımcı olmak adına tavsiye istedim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, buradan çokta yardımcı yorumlar gelmeyince birde yarına okula gitmesi gerekiyordu dosyanın oğlum da 3 secenek işaretledi. Spor, İngilizce ve matematik uygulamaları. İnşallah memnun kalır oğlum.Matematik uygulamaları
Bilim uygulamaları
Zeka uygulamalarını seçmişti oğlum..Çok da zevk alarak derslere giriyordu ..
Zekâ uygulamalarıydı galiba o derste sudoko tarzı oyunlar oynuyorlardı hocaları çok iyiydi tabi ki..
Çok güzel dersleri tercih etmiş ..Hayırlı olsun.Matematik uygulamalarında da daha çok mantık- muhakeme üzerinde durmuşlardı mutlaka faydasını görecektir.Çok teşekkür ederim yorumunuz için, buradan çokta yardımcı yorumlar gelmeyince birde yarına okula gitmesi gerekiyordu dosyanın oğlum da 3 secenek işaretledi. Spor, İngilizce ve matematik uygulamaları. İnşallah memnun kalır oğlum.
Evet oğlum drama derslerine giriyor şuanda, ama spor en sevdiği alan. İşte maalesef acele karar vermemiz gerekliydi çocuk uyanıkken. teşekkür ederimDrama bence çocuklara çok olumlu deneyimler sağlıyor.
Drama olabilir.
Çocuğunuzun eğilimi spor sanırım o olabilir.
Bir de bilim uygulamaları veya görsel sanatlar olabilir.
Çok saolun.Çok güzel dersleri tercih etmiş ..Hayırlı olsun.Matematik uygulamalarında da daha çok mantık- muhakeme üzerinde durmuşlardı mutlaka faydasını görecektir.
Hayırlısı olsun aynen..Hiç üzülmeyin ingilizce de çok iyi oluyor Asıl İngilizce dersine çok katkısı oluyor.Çok saolun.Amin inşallah severek girer. İlk okuldan daha farklı olacak gibi matematik dersi. Aklımız biraz bilim uygulamalarında kaldı ama herşeyin hayırlısı tabi.
Bak işte bunu bilmiyordum, her sene tercih hakkı, iyiymiş :) genel olarak şuan memnun görünüyoruzHayırlısı olsun aynen..Hiç üzülmeyin ingilizce de çok iyi oluyor Asıl İngilizce dersine çok katkısı oluyor.
Bu sene bakarsınız yine seneye tercih hakkınız var o zaman yine bakarsınız:)
Bende bunu düşündüm acaba bu branşlarda öğretmen var mı diye? Ama evet iyi bir okul bakıyorum bu durumu karşılayabilecek.Eğer o derslere girecek öğretmen varsa mutlaka sınıf açılıyor..Merkezde ki yoğun okullarda sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bende düşündüm bunu bunun için açtım konuyu, ama varmış arkadaş yazdı dediği gibi merkezi Bi okulda sorun olacağını zannetmiyorum.Öğrencilerin seçtiği alan ders olarak konulmuyor malesef genellikle. Yönetim karar veriyor. Din ile ilgili dersler konuluyor en sonunda.