Yardımcı olur musunuz?

Skyler White

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
428
1.191
Hanımlar iyi akşamlar
Şimdi orta okula başlamak üzere olan Bi oğlum var okuldan gelen dosya kağıdı var ama pek karar veremedim.(benim de fikrimi soruyor) Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Oglunuzun egilimlerine gore belirleseniz daha iyi olmaz mi? Mesela benim oglum sporu sevdigi icin o beden egiti ile ilgili bir secmeli ders secmisti. Secmeli dersleri daha cok not ilgi alanlarina gore belirleyin derim ben.
Ona sormadan mümkün değil zaten, onunda pek fikri yok sadece spor kesin olsun diyor :)

Tabi ki sonuçta o okuyacak bana da fikir soruyor yardımcı olmak adına tavsiye istedim.
Matematik uygulamaları
Bilim uygulamaları
Zeka uygulamalarını seçmişti oğlum..Çok da zevk alarak derslere giriyordu ..
Zekâ uygulamalarıydı galiba o derste sudoko tarzı oyunlar oynuyorlardı hocaları çok iyiydi tabi ki..

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, buradan çokta yardımcı yorumlar gelmeyince birde yarına okula gitmesi gerekiyordu dosyanın oğlum da 3 secenek işaretledi. Spor, İngilizce ve matematik uygulamaları. İnşallah memnun kalır oğlum.

Drama bence çocuklara çok olumlu deneyimler sağlıyor.
Drama olabilir.
Çocuğunuzun eğilimi spor sanırım o olabilir.
Bir de bilim uygulamaları veya görsel sanatlar olabilir.

Çok güzel dersleri tercih etmiş ..Hayırlı olsun.Matematik uygulamalarında da daha çok mantık- muhakeme üzerinde durmuşlardı mutlaka faydasını görecektir.

Drama bence çocuklara çok olumlu deneyimler sağlıyor.
Drama olabilir.
Çocuğunuzun eğilimi spor sanırım o olabilir.
Bir de bilim uygulamaları veya görsel sanatlar olabilir.
Evet oğlum drama derslerine giriyor şuanda, ama spor en sevdiği alan. İşte maalesef acele karar vermemiz gerekliydi çocuk uyanıkken. teşekkür ederim

Çok güzel dersleri tercih etmiş ..Hayırlı olsun.Matematik uygulamalarında da daha çok mantık- muhakeme üzerinde durmuşlardı mutlaka faydasını görecektir.
Çok saolun. Amin inşallah severek girer. İlk okuldan daha farklı olacak gibi matematik dersi. Aklımız biraz bilim uygulamalarında kaldı ama herşeyin hayırlısı tabi.

Çok saolun. Amin inşallah severek girer. İlk okuldan daha farklı olacak gibi matematik dersi. Aklımız biraz bilim uygulamalarında kaldı ama herşeyin hayırlısı tabi.
Hayırlısı olsun aynen..Hiç üzülmeyin ingilizce de çok iyi oluyor Asıl İngilizce dersine çok katkısı oluyor.
Bu sene bakarsınız yine seneye tercih hakkınız var o zaman yine bakarsınız:)

Öğrencilerin seçtiği alan ders olarak konulmuyor malesef genellikle. Yönetim karar veriyor. Din ile ilgili dersler konuluyor en sonunda.

Hayırlısı olsun aynen..Hiç üzülmeyin ingilizce de çok iyi oluyor Asıl İngilizce dersine çok katkısı oluyor.
Bu sene bakarsınız yine seneye tercih hakkınız var o zaman yine bakarsınız:)
Bak işte bunu bilmiyordum, her sene tercih hakkı, iyiymiş :) genel olarak şuan memnun görünüyoruz

Öğrencilerin seçtiği alan ders olarak konulmuyor malesef genellikle. Yönetim karar veriyor. Din ile ilgili dersler konuluyor en sonunda.
Bende düşündüm bunu bunun için açtım konuyu, ama varmış arkadaş yazdı dediği gibi merkezi Bi okulda sorun olacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…