Yardimci olur musunuz

Burcu2614

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
2.177
2.128
83
14 aylık evliyim. Tek yumurtalığım var evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım.ancak kürtaj oldu 2018 ekimde. Bu yıl mayis ayından beri hamile kalamadım bulunduğum şehirde doktora gittim. Enfeksiyon var dedi ve vajinal ultrason bakti yapışıklık olabilir ve adenomyozis görünüyor dedi. Kurtajdan sonra birsürü doktora gittim hiçbirisi böyle birşeylerden bahsetmedi ve bu doktor 2 ay bekle sonra gel tup bebek yapalım normal yolla olmaz dedi 2 gündür cok ağladım. Adetlerim düzenli ve normal. Ultrasonla yapışıklık belli olur mu ? Adenomyozis olsa diğer doktorlar görmez miydi lütfen yardımcı olabilir misiniz

Böyle durumlarda tek bi doktorla kalmayın bence. Önemli bir şey olsa öbür doktorlar da söylerdi ya da gerekli testleri isterdi. Siz en iyisi iyice doktorları araştırın ve öyle bi doktora gidin. Doktorun bu kadar olumsuz konuşması da saçma. Sizi böyle üzmeye kimsenin hakkı yok. Doktorunuzu iyi Araştırın ve tekrar gidin. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…