Yardımcı olur musunuz

Bencede var gibi test yaptır sonuç soyle bende merak ettimmm heyecanla bekliyorum

Merhaba bu testi anlamadım pozitif olması icin t nin altında olmasi gerekmiyor mu cizgi c nin altında biri belirgin digeri silik iki cizgi çıktı acaba test mi yanlış

Eklentiler

• 20190514_083952.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba bu testi anlamadım pozitif olması icin t nin altında olmasi gerekmiyor mu cizgi c nin altında biri belirgin digeri silik iki cizgi çıktı acaba test mi yanlış
bu testler çok güvenli olmuyor,ben senin testinde ikinci çizgiyi çok göremedim ama kesin sonuç için kan testi yaptır bence

Nasıl çizgi belli değil, benim bundan da daha silikti öğrendiğimde geç döllenmişti hemde Bence var hayırlı olsun, kan sonucu ne zaman çıkacak?

Bence bariz var hayirli ugurlu olsunn bu cok güzel bi duygu ya bende 8 haftalik hamileyim ve nerdeyse bendede böyle cikmisti

İki test yaptım ben biri freely gebelik bundada silik ikinci çizgi çıktı ikincisi erken gebelik testi olanlardan ondaki de resimde olan fakat ismini hatırlamıyorum
Belirtileriniz varmıydı hamilelikten şüpelenicek. Benımde adetıme az var ama test yapmadım henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…