- Konu Sahibi ozlemlhclr
-
Yaptir canm cikiyor hemen zatenKan testi yaptırsam çok iyi olacak sanırsam yoksa heyecandan ölebilirim
Ilk gliba cnmKan testi yaptırsam çok iyi olacak sanırsam yoksa heyecandan ölebilirim
bu testler çok güvenli olmuyor,ben senin testinde ikinci çizgiyi çok göremedim ama kesin sonuç için kan testi yaptır benceMerhaba bu testi anlamadım pozitif olması icin t nin altında olmasi gerekmiyor mu cizgi c nin altında biri belirgin digeri silik iki cizgi çıktı acaba test mi yanlış
T kısmında cıkmadı c kısmında ki belirgin rengin hemen solunda hafif açık renkte çıktıbu testler çok güvenli olmuyor,ben senin testinde ikinci çizgiyi çok göremedim ama kesin sonuç için kan testi yaptır bence
şüpheli oluyor bu durumda,istersen tekrar yap.T kısmında cıkmadı c kısmında ki belirgin rengin hemen solunda hafif açık renkte çıktı
Sağlık ocağına gittim kendimde hemşireyim çıktığı gibi öğrencem inşallah bu akşama kalmadanNasıl çizgi belli değil, benim bundan da daha silikti öğrendiğimde geç döllenmişti hemdeBence var hayırlı olsun, kan sonucu ne zaman çıkacak?
Bende hemşireydim bir zamanlar, bırakalı 2 yıl olacak meslektaşmışızSağlık ocağına gittim kendimde hemşireyim çıktığı gibi öğrencem inşallah bu akşama kalmadan
Cnm kullandigin testin markasi nedirAdetime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi net değil sizce var mı bebiş
İki test yaptım ben biri freely gebelik bundada silik ikinci çizgi çıktı ikincisi erken gebelik testi olanlardan ondaki de resimde olan fakat ismini hatırlamıyorumCnm kullandigin testin markasi nedir
Belirtileriniz varmıydı hamilelikten şüpelenicek. Benımde adetıme az var ama test yapmadım henuzİki test yaptım ben biri freely gebelik bundada silik ikinci çizgi çıktı ikincisi erken gebelik testi olanlardan ondaki de resimde olan fakat ismini hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?