How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yardımcı Olur Musunuz?

Vignette

Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
3.843
8.155
158
Hanımlar merhaba.
İyi günler öncelikle. Ben uyku felci dediğimiz durumdan şikayetçiyim. Bir defa böyle bir sorun yaşadım. Şimdi her uyku öncesi stres ve panik yaşıyorum. Bundan dolayı uyku düzenim bozuldu.
Melisa çayı tarzı şeyler denedim uyumadan önce ama işe yaramadı.
Ne yapmam lazım bilemedim. Psikiyatriste mi gitmeliyim yoksa psikoloğa mı gitmeliyim emin değilim.
Bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Bence önce bir nörolojiye gidip gerekli tetkikleri yaptırın. Mr eeg vs. çekilir..
Gerekirse uyku merkezine yönledirirler. Eğer oradan sonuç çıkmazsa psikiyatr..

Bence önce bir nörolojiye gidip gerekli tetkikleri yaptırın. Mr eeg vs. çekilir..
Gerekirse uyku merkezine yönledirirler. Eğer oradan sonuç çıkmazsa psikiyatr..
Öncelikle nöroloji diyorsunuz yani. Bu benim aklıma gelmedi hiç. Teşekkür ederim

Bende de çoktu bende çok gerilirdim uyurken.
Bir akşam "amaannn be boşver" dedim. Şu anda çok çok az oluyor. Olunca da zevkini çıkarıyorum ben.
Biraz rahat olun yeter.

Bende de çoktu bende çok gerilirdim uyurken.
Bir akşam "amaannn be boşver" dedim. Şu anda çok çok az oluyor. Olunca da zevkini çıkarıyorum ben.
Biraz rahat olun yeter.
2 ay falan geçti ama rahat olamıyorum. Önceden bulduğum her köşede uyuyabilen bir insandım. Şimdi uyurken kendimi rahat hissedemiyorum. Bir iki oldu geçer dedim ama artık iyice rahatsızlık duymaya başladım bundan dolayı

tansiyonun nasıl?
oynaksa bu etken olabilir.
papatya çayı denemediysen, tavsiye ederim.

bir de eğer inançlıysan yatmadan önce "amentü" duasını okumanı öneririm.

tansiyonun nasıl?
oynaksa bu etken olabilir.
papatya çayı denemediysen, tavsiye ederim.

bir de eğer inançlıysan yatmadan önce "amentü" duasını okumanı öneririm.
Tansiyonum genelde düşüktür bununla bir ilgisi var mıdır acaba
Teşekkür ederim önerilerini deneyeceğim.

Tansiyonum genelde düşüktür bununla bir ilgisi var mıdır acaba
Teşekkür ederim önerilerini deneyeceğim.
düşükse anlık yükseliyor olabilir.
son 1-2 aydır 10-7 olan tansiyonum anlık 12-9 , 15-10 oluyordu.
ayaktayken farkında değildim ama yatınca kafam bir dünya oluyordu.

düşükse anlık yükseliyor olabilir.
son 1-2 aydır 10-7 olan tansiyonum anlık 12-9 , 15-10 oluyordu.
ayaktayken farkında değildim ama yatınca kafam bir dünya oluyordu.
Evet muhtemelen böyle. Yazmayı unutmuşum bir de aşırı derecede kulak çınlaması ve vücutta karıncalanma yaşıyorum bu durumda

Evet muhtemelen böyle. Yazmayı unutmuşum bir de aşırı derecede kulak çınlaması ve vücutta karıncalanma yaşıyorum bu durumda
tansiyon aleti varsa sık sık ölç.
ya da aklına geldikçe nabız tut ve say.
normalde nabzım 60-65 aralığındadır.
ancak bu dönemde 80 den 100 e kadar çıktığı oldu ama çarpıntı hissi yaşamadım. genelde ellerde uyuşma, tüm vücutta gariplik hissi yaşadım.

muhtemelen vücudun rutini bozuldu ve bu şekilde uyarı veriyor. neyin değiştiğini bulmaya çalış.

tansiyon aleti varsa sık sık ölç.
ya da aklına geldikçe nabız tut ve say.
normalde nabzım 60-65 aralığındadır.
ancak bu dönemde 80 den 100 e kadar çıktığı oldu ama çarpıntı hissi yaşamadım. genelde ellerde uyuşma, tüm vücutta gariplik hissi yaşadım.

muhtemelen vücudun rutini bozuldu ve bu şekilde uyarı veriyor. neyin değiştiğini bulmaya çalış.
Bulamadım kendim çok düşündüm ama bir sonuca varamadım. O yüzden doktor yardımı almak istiyorum ama nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum. Nörolojiye gitmem gerekiyormuş sanırım

bende yaşadım bunu geçen haftalarda maalesef hayatımda ilk defa.

sırtüstü yatmak, stres, çok yemek... bunlardan uzak durmaya çalış. papatya çayı iç yatmadan.

geçmiş olsun.

bende yaşadım bunu geçen haftalarda maalesef hayatımda ilk defa.

sırtüstü yatmak, stres, çok yemek... bunlardan uzak durmaya çalış. papatya çayı iç yatmadan.

geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Maalesef tekrar olucak diye ödüm kopuyor o yüzden uykularım zehir oldu

Bulamadım kendim çok düşündüm ama bir sonuca varamadım. O yüzden doktor yardımı almak istiyorum ama nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum. Nörolojiye gitmem gerekiyormuş sanırım
git tabi.
bu arada aklına geldikçe nabzını kontrol et. bariz değişiklikler var mı bak. mesela bazen 60 ken bazen 100 mü?
gariplik sezersen kardiyolojiye de bir görünürsün.

Back