Yardimci olur musunuz ?Yesil akinti

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Merhaba kızlar benim çok yoğun bir şekilde yeşil Akıntım var enfeksiyon kapmışım herhalde evde bunu nasıl tedavi ederim maydanoz su buharında otursan olur mu acaba lütfen bilgili arkadaşlar yardim edin:olamaz::sus:

Bence doktora görünün evdeki yöntemlerle geçmez tecrübeyle sabit. İhmal etmeyin hemen bir doktora görünün

yeşil renkli akıntınız var ve evde çözmek istiyorsunuz ? ssk ile ilgili sıkıntınız var gibi algıladım ama ?

yeşil renkli akıntınız var ve evde çözmek istiyorsunuz ? ssk ile ilgili sıkıntınız var gibi algıladım ama ?
Bence doktora görünün evdeki yöntemlerle geçmez tecrübeyle sabit. İhmal etmeyin hemen bir doktora görünün
Tamam canim randevu alip gidicem ama bursa da yasadigim icin randevuyu 2 hafta sonraya veriyolar o zaman da regl oluyorum pofff😢

bakteriyel enfeksiyon kapmışsınızdır muhtemelen ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek. mutlaka doktorunuza başvurun ve kültür sonucu ile birlikte antibiyotik kullanımına başlayın. kültür sonucu olmadan kullanılan antibiyotik yanlış olabiliyor, bakteri bu antibiyotiğe dirençli oluyor, tedavi uzuyor, bakteri direnç kazanıyor, antibiyotik mantarı azdırıyor derken işin içinden çıkamıyorsunuz.

bu arada ilişkiniz var ise ortak bir tedavi şart ya da tedavi olmadan ilişkiyi bırakın.

geçmiş olsun

bakteriyel enfeksiyon kapmışsınızdır muhtemelen ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek. mutlaka doktorunuza başvurun ve kültür sonucu ile birlikte antibiyotik kullanımına başlayın. kültür sonucu olmadan kullanılan antibiyotik yanlış olabiliyor, bakteri bu antibiyotiğe dirençli oluyor, tedavi uzuyor, bakteri direnç kazanıyor, antibiyotik mantarı azdırıyor derken işin içinden çıkamıyorsunuz.

bu arada ilişkiniz var ise ortak bir tedavi şart ya da tedavi olmadan ilişkiyi bırakın.

geçmiş olsun
Cok saolun cok aciklayici oldu sayfada keske herkes sizin gibi olsa 💕😊

Ya ben cok üşengecim sigortam var ama hastane uzak diye gitmek istemiyorum 😬
yahu sağlık bu, insan hem de böyle bangır bangır ben buradayım diyen hastalığa nasıl üşenir.. bi de serzenişiniz olmuş başkasına keşke herkes böyle yazsa diye. valla ben buradaki kadar enteresan karakterleri başka yerde görmedim..

Back