- 19 Mart 2021
- 6
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Yasemin580
-
Anlattığınız yerleşme kanaması olabilr test yaparsanız mutlaka çıkar.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum size bir sorum olacak. Benden mart'ın 10 nunda kahverengi leke geldi.Ertesi günü adet günümdü ama kan gelmedi kahverengi leke gelmeye devam etti. Akşamına biraz kan geldi sonrasında kahverengi lekeye dönüştü tekrar ve kesildi. Ertesi gün tekrar kahverengi leke gelmeye başladı sonra tekrar kan geldi ve biraz geldikten sonra oda kesildi. Sonrasında sürekli açık renk ve kahverengi leke geldi sadece öylece devam etti bugün kesildi sizce gebelik olma ihtimali yüzde kaç test yapmalı miyim ?
Canım benim lekelenme çok uzun sürdü adet olucam diye bekledim meğer hamileymisim. Sonra kanamaya çevirdi. Sen bence en kısa sürede testini yap hamileysen de doktora git. Lekelenmlerin için progestan verebilirYerleşme kanaması 10 gun sürer mi sizce ?
Bugün yaptım testimi tek çizgi çıktı malasef canımCanım benim lekelenme çok uzun sürdü adet olucam diye bekledim meğer hamileymisim. Sonra kanamaya çevirdi. Sen bence en kısa sürede testini yap hamileysen de doktora git. Lekelenmlerin için progestan verebilir
Ama hala ara ara sulu kahverengi leke geliyor anlamadım yaniCanım benim lekelenme çok uzun sürdü adet olucam diye bekledim meğer hamileymisim. Sonra kanamaya çevirdi. Sen bence en kısa sürede testini yap hamileysen de doktora git. Lekelenmlerin için progestan verebilir
Bekle o zaman canım biraz daha. Geç döllenme olmuş da olabilir. Ya da bı kadın doğuma git istersenAma hala ara ara sulu kahverengi leke geliyor anlamadım yani
Randevu aldım canım Haftaya perşembe gideceğim inşallahBekle o zaman canım biraz daha. Geç döllenme olmuş da olabilir. Ya da bı kadın doğuma git istersen
İyi ettin canım. Aksatmamak lazımRandevu aldım canım Haftaya perşembe gideceğim inşallah
Tabi ki canım hiçbirşey ihmale gelmezİyi ettin canım. Aksatmamak lazım
Merhaba bana da yardımcı olurmusununuz sizin gibi oldu yani adetten 15 gün sonra hafif pembe kan geldi sonrada kesildi ertesi gün hep pembe geliyordu sonra kesiliyordu şimdide kanamaya döndü bi sabah regl kanaması gibi az geldi sonra yine açık kırmızıya döndü 10 gün oldu hala devam ediyor hastaneye gidemiyorum eşim korona olduğu için.. sizin kaç gün sürdü? Herkes yerleşme kanaması bu kadar sürmez ve kan olmaz diyo kafam çok karıştıCanım benim lekelenme çok uzun sürdü adet olucam diye bekledim meğer hamileymisim. Sonra kanamaya çevirdi. Sen bence en kısa sürede testini yap hamileysen de doktora git. Lekelenmlerin için progestan verebilir
Merhaba bana da yardımcı olurmusununuz sizin gibi oldu yani adetten 15 gün sonra hafif pembe kan geldi sonrada kesildi ertesi gün hep pembe geliyordu sonra kesiliyordu şimdide kanamaya döndü bi sabah regl kanaması gibi az geldi sonra yine açık kırmızıya döndü 10 gün oldu hala devam ediyor hastaneye gidemiyorum eşim korona olduğu için.. sizin kaç gün sürdü? Herkes yerleşme kanaması bu kadar sürmez ve kan olmaz diyo kafam çok karıştı
Tabi ki canım hiçbirşey ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?