• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz kızlar ?

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
Merhaba..
Kızlar, benim eşim askerde nisan 1 bizim evliik yıl dönümümüz:asigim: Eşim mart 26da falan izine gelicek ancak benim büyük ihtimalle 4-5 nisanda adetim başlıcak eşim daha yanımda olcak bu sırada.. daha önce hiç kullanmadım adet geciktirici hap nasıl kullanacağım hiç bir fikrim yok bana yardım ederseniz çok sevinirim nekadar gün önce başlamalıyım ve eczanedenmi yoksa doktora gidip doktordan mı almalıyım ? çok teşekkür ederim şimdiden..a.s.

Canım adet geciktirici hap değil de yaklaşık 10-12 gün önceden falan, ertesi gün hapı kullan. iki tablet at bi günde, başka da kullanma.... 3 - 4 gün içinde adetin yeniden gelir...
Eşin gelince adetin bitmiş olur....
Adet geciktirici sinir yapabilir... Yumurtaların normal çatlama dönemini geciktirdiğin için...

şöyle sölim ozaman yani bu ay 9unda adet gördüm şuan ikinci günüm. martta muhtemelen 7sinde görücem. mesela 20sinde ertesi günü hapı kullansam adetim gelir ve bitermi

şöyle sölim ozaman yani bu ay 9unda adet gördüm şuan ikinci günüm. martta muhtemelen 7sinde görücem. mesela 20sinde ertesi günü hapı kullansam adetim gelir ve bitermi

Evet canım ayın 20 sinde atarsan günde iki tablet( Tek bir gün )...
Yaklaşık 24-25 i gibi adetin gelmiş olur... Eşinin gelme zamanında bitmiş olur adetin...
Rahat rahatt şeedersin o zaman.. :roflol: :roflol:

Eşin 26 martta gelecekse daha erken kullanmalısın... Eşin ne zaman gelecekse senin yanına, 10-12 gün öceden falan...

bence bir doktora başvursan daha iyi olur..
en güzeli doktora danışmak, utanırsan da kaplıcaya gidicem falan dersin..

Merhaba..
Kızlar, benim eşim askerde nisan 1 bizim evliik yıl dönümümüz:asigim: Eşim mart 26da falan izine gelicek ancak benim büyük ihtimalle 4-5 nisanda adetim başlıcak eşim daha yanımda olcak bu sırada.. daha önce hiç kullanmadım adet geciktirici hap nasıl kullanacağım hiç bir fikrim yok bana yardım ederseniz çok sevinirim nekadar gün önce başlamalıyım ve eczanedenmi yoksa doktora gidip doktordan mı almalıyım ? çok teşekkür ederim şimdiden..a.s.

arkadasım ertesı gun hapı bu amacla kullanılmas kaldıkı herkeste haftasına kanama yapmas ayrıca yapsa bıle adet gununde tekrar adet olabılrısın cunku ertesı gunu hapları hormon yapısını daha cok bozar bu amacla kullanamamnı bı eczacı olarak tavsıye ederım.
bı dr a danışmanda yarar vara ama ıllakı bı yardım ıstersen prımolut n adlı hapı adetıne 3 gun kala gunde 3 defa kullanamaya balşa maksımumda 10 gun kullan....

bencede hıc bı ılac kullanma canım kullanıpta vucud dengenı bozma bı gun pısman olursun bebek dusundugun zaman.bırakta eşin kendı dusunsun en yapacagını sen canını sıkma

canım ben kullandım geciktirici haptan, adet gününden 5 gün önce başlamıştım, hapı bırakana kadar olmuyorsun regl, bıraktıktan 3-4 gün sonra olmuştum ben, eczanelerde var, yan etkisinide görmedim

arkadasım ertesı gun hapı bu amacla kullanılmas kaldıkı herkeste haftasına kanama yapmas ayrıca yapsa bıle adet gununde tekrar adet olabılrısın cunku ertesı gunu hapları hormon yapısını daha cok bozar bu amacla kullanamamnı bı eczacı olarak tavsıye ederım.
bı dr a danışmanda yarar vara ama ıllakı bı yardım ıstersen prımolut n adlı hapı adetıne 3 gun kala gunde 3 defa kullanamaya balşa maksımumda 10 gun kullan....

hmm anladım canım daha önce kullanmadığım için bi bilgim yoktu çok teşekkür ederim a.s.adet olmadan 3gün önce alıp kullanayım ozaman o hapı

canım ben kullandım geciktirici haptan, adet gününden 5 gün önce başlamıştım, hapı bırakana kadar olmuyorsun regl, bıraktıktan 3-4 gün sonra olmuştum ben, eczanelerde var, yan etkisinide görmedim

tamam canım teşekkür ederim.adet geciktirici olarak mı isticem -tatlicadiarzu-

Back
X