Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardımcı olur musunuz bayanlar?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Alevbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
1.400
1.257
29
Merhabalar kafama takılan bişey var bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi... 1 buçuk yıl her ay saçlarımı mavi siyaha boyattım. Saçlarım belime kadar uzundu. Evlendikten sonra kısa kestirdim bakır yaptım.. Şuan saçlarım omuzlarımda ve sarı renk röfle yaptırıyorum.fazla uzatıp vaktinizi almayacağım haliyle saçım yıprandı, Bakım ürünleri kullanıyorum şampuan saç kremi argan yağı maske.. Bunları kuaförden aldım ve baya paralar ödedim, her ay bakımda gidiyorum kuaföre yavaş yavaş düzeliyor. Saçlarım hızlı uzamıyor ama.. Ne kullanabilirim saçımın daha sağlıklı gözükmesi için ve daha hızlı uzaması için? Şimdiden teşekkür ediyorum.

bence bukadar sık boyatma...ben şampuanımın içine badem yağı koyup karıştırdım öyle kullanıyorum faydasını görüyorum..

Kaç yaşındasınız? Bu kadar sık boyatmasanız daha iyi aslında.

bioblas sarmasik ozlu sampuanin icine kiracaginiz 5 bemix ampul gayet iyi sonuc verecektir...
ayrica haftalik
hint yagi
yilan yagi
zeytin yagi
karisimi maskesi de cok etkili.tavsiye ederim

boyamayi birak oncelikle. sacini rahat birak kendi rengine donsun. krem maske vs. seyleride birak. yani sac bi doğal haline gelsin. cok ugrasmissin saclarnla. bi iki ay ugrasma sonra kina yakmani tavsiye ederim. ama uclarina sadece yumurta sarisi zeytinyağı limon kina karistir uclarina sur. canlandiriyor ve kiriklari duzeltiyor.

Kaç yaşındasınız? Bu kadar sık boyatmasanız daha iyi aslında.
19 yaşındayım mesleğim güzellik uzmanlığı olduğu için Kuaför ortamımdan erken başladım boyatmaya şimdiki Aklım olsa hiç boyamazdım..

Vitamin kullanabilirsin.Biotin içeren veya en azından supradyn in içinde de biotin var.

2 günde konu rekoru kırıyorsun kk ya gelmeden önce biriktirmiş miydin

Bende dert çok sanırım kadının dostu kadındır derdimize ortak oluyoruz:)
bi iş arkadaşım sağlam bir karışım uyguladı 15 gün arayla ama leş gibi kokuyordu kocası çocukları yaklaşamadı nitekim saçları bir anda acayip bakımlı hale geldi ve uzadı...sarımsakla bemiks ampulle yapılıyordu ama hatırlamıyorum .

Teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için:)

bemiks ve bepanten ampul tatlı badem yağı,birazda sarı kantoran yağı ile karıştırıp saçınıza sürün 1-2 saat bekleyin streçfilm ile sar bu arada... çok kısa zamanda yeni saçlarım bile çıkmaya başladı

Hem hızlı uzatıyor hemde saç çIkarıyor demek:) boşluklarda dolar yani merak ettim teşekkür ediyorum araştırıcağım:)

bioblas sarmasik ozlu sampuanin icine kiracaginiz 5 bemix ampul gayet iyi sonuc verecektir...
ayrica haftalik
hint yagi
yilan yagi
zeytin yagi
karisimi maskesi de cok etkili.tavsiye ederim
Ben bioblas sarmaşığı kullanıyorum. Saçım boyalıyken dibi çıkmıştı hemen baya uzattı benim ama çok kaşındırıyo ya size de öyle oluyo mu

Sacı uzatan ve gürleştiren bir formul var rahmetli anneannem kullanıyordu asmanın özuyu ama bulmak çok zor

Sacı uzatan ve gürleştiren bir formul var rahmetli anneannem kullanıyordu asmanın özuyu ama bulmak çok zor

saç uzatıyor diye duymuştum bizim asma var bahçede bazen asma ağlıyor derler hiç altına bi kase tutup almadım bi görürsem alim o zaman onuda

zeytinyağı ve 1 yumurta kırıp karıştırıp sacına sür 1 saat kadar beklet haftada 1 yap cok güzel oluyor saçlar

saç uzatıyor diye duymuştum bizim asma var bahçede bazen asma ağlıyor derler hiç altına bi kase tutup almadım bi görürsem alim o zaman onuda
Evet varsa mutlaka yap zaten cok az birikiyor ama sacları hem gürleştiriyor hemde uzatıyor birde yumusacık yapıyor. Yazları köye gittigimde dedem saclarıma sürerdi hala saglıklı saclarım boyadıgım halde hiç yıpranmaz ve parlaktır. O kadar boya oldugu halde kımse anlam veremıyor boyle olmasına ama mayam saglam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…