- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
-
Merhaba bendede goguslerde şişlik acı vardı akıntım vardı kasiklarda batma sancı yaşamadım ve bel ağrım çok vardi benimde sonradan goguslerimin ağrısı geçti ve hamileydim umarım sizde hamilesinizdir yarın kan verirsinizAdetimin ilk gününden beri karnım göğsüm şişti 3 gün önce karnım indi dünde göğsümün ağrısı geçti göğüslerim ilk defa bu kadar şiş ve sızlıyordu ve ilk defa damarları belirgin hala sızlıyor ama eskisi gibi değil 10 gün geciktim akıntım bugün kesildi kasıklarıma ani hareket yapınca iğne batması gibi ağrılar giriyor açıkçası korkuyorum Hamile kalmayı çok istiyorum ama rahmim ne karnım arasında pkolu olduğum için yağ birikmesi var ve çok fazla rahmimi bakılıyor bunu yaşayan ve doktorun önerdiği arkadaşlar var mı veya gebelik belirtilerinizi söyler misiniz yarın kan vericem yani Hamile olduğumu anlayamazsınız ama tecrübe vardır eminim bir kaç kişinin
Valla o kadar zaman geçti 10 aydır bekliyorum ve korkuyorum üzülünce göğüsüm sızlıyor şuanda öyleyim bazı şeyler sorsam cevaplar mısınız?Merhaba bendede goguslerde şişlik acı vardı akıntım vardı kasiklarda batma sancı yaşamadım ve bel ağrım çok vardi benimde sonradan goguslerimin ağrısı geçti ve hamileydim umarım sizde hamilesinizdir yarın kan verirsiniz
Tabiki sonuçta birbirimize yardimci olmak için buradayız kaç aydır bebek dusunuyorsunuzValla o kadar zaman geçti 10 aydır bekliyorum ve korkuyorum üzülünce göğüsüm sızlıyor şuanda öyleyim bazı şeyler sorsam cevaplar mısınız?
10 ay oldu 2 ay önce pko olduğunu öğrendim karnımın şişliği rahmimi baskıladığını söyledi doktor ve kilo ver Hamile kalamazsın dedi kilo verdim 6 kilo ama karnım inmedi dua ediyorum olsun diye 10 gün geciktim ama ne bileyim canım tatlı çok çekiyor portakal olsun çikolata olsun dedim kesin adet olucam bütün belirtiler var ama 10 gün geçti siz nasıl öğrendiniz tam nasıl belirtiler yaşadınız mesela ben bu aralar bir sinirliyim bir sakin bir alınganım bir şakacı bu arada benimde belim ağrıyor ama üşümeye bağlamıştım birde yerleşme kanaması yaşamadım ben şart mı yaşamak siz kaç haftalık hamilesinizTabiki sonuçta birbirimize yardimci olmak için buradayız kaç aydır bebek dusunuyorsunuz
Benim de geçen ay 11 günüm geçti. İdrar testi silik pozitif çıktı. Kan verdim , eve geldim adet oldum. Kan testi negatifti zaten ertrsi gün sonucu çıktığında. Ama inşaAllah sizin ki gebeliktirAdetimin ilk gününden beri karnım göğsüm şişti 3 gün önce karnım indi dünde göğsümün ağrısı geçti göğüslerim ilk defa bu kadar şiş ve sızlıyordu ve ilk defa damarları belirgin hala sızlıyor ama eskisi gibi değil 10 gün geciktim akıntım bugün kesildi kasıklarıma ani hareket yapınca iğne batması gibi ağrılar giriyor açıkçası korkuyorum Hamile kalmayı çok istiyorum ama rahmim ne karnım arasında pkolu olduğum için yağ birikmesi var ve çok fazla rahmimi bakılıyor bunu yaşayan ve doktorun önerdiği arkadaşlar var mı veya gebelik belirtilerinizi söyler misiniz yarın kan vericem yani Hamile olduğumu anlayamazsınız ama tecrübe vardır eminim bir kaç kişinin
İnşallah teşekkür ederim ve inşallah seninde olurBenim de geçen ay 11 günüm geçti. İdrar testi silik pozitif çıktı. Kan verdim , eve geldim adet oldum. Kan testi negatifti zaten ertrsi gün sonucu çıktığında. Ama inşaAllah sizin ki gebeliktir
İnaşAllahİnşallah teşekkür ederim ve inşallah seninde olur ☺
Mesela neye dikkat etmeliyim? Korkuyorum biliyor musun Allahın hazinesi geniştir inşallah hepimize evlat verir korkuyorum ama ya varsa ve düşerse diye veya yoksa en kötü ihtimal var ve benim haberim olmaz düşürürsem diye bilmiyorum canım sıkıldı yine gece gece korkmak stres doğuruyor buda kötü valla napim bilemedim yarın gidicem bakalım inşallah mutlu bir haber alırım inşallahYok bende yaşamadım yerleşme kanaması. Malesef ben o gebeligimde düşük yaşadım. Şuan bende beklemedeyim. Ben ilk göğüslerim şişti acıdı damarları çıktı sonra belim özellikle gece çok agiryordu. Ruh halim çok değişikti hiçbir şey yokken veya en ufak bir şeye oturup sagatlerce ağlardım. Akıntım olmaya başladı normalde hiç olmaz. Sonra canım çok tatlı çekti acayip şekilde ama elime geçince de o kadar iştahım kalmıyordu. Ben ihtimal vermedim eşimi gucumude görüyordum hiç dikkat etmedim. Ağır bir iş gördüğüm gün gebe oldugumu öğrendim ağrılarım çok artti ve ertesi gün düşük yaptım. Şuan seninde gebe olma ihtimalim var dikkatli davranmalisin
Birazda umudum yok sanırım üzülücem tekrar diye korkuyorum sanırım kafama takmicam bebek olayını deyip yine taktım ama ne bileyim ilk defa böyle belirti yaşıyorumYok bende yaşamadım yerleşme kanaması. Malesef ben o gebeligimde düşük yaşadım. Şuan bende beklemedeyim. Ben ilk göğüslerim şişti acıdı damarları çıktı sonra belim özellikle gece çok agiryordu. Ruh halim çok değişikti hiçbir şey yokken veya en ufak bir şeye oturup sagatlerce ağlardım. Akıntım olmaya başladı normalde hiç olmaz. Sonra canım çok tatlı çekti acayip şekilde ama elime geçince de o kadar iştahım kalmıyordu. Ben ihtimal vermedim eşimi gucumude görüyordum hiç dikkat etmedim. Ağır bir iş gördüğüm gün gebe oldugumu öğrendim ağrılarım çok artti ve ertesi gün düşük yaptım. Şuan seninde gebe olma ihtimalim var dikkatli davranmalisin
Yok canım zaten rızkı varsa hiçbir şey olmaz. Stres düşüğün en iyi dostudur bunu unutma stresten uzak dur inşallah yarında güzel haberlerini verirsinMesela neye dikkat etmeliyim? Korkuyorum biliyor musun Allahın hazinesi geniştir inşallah hepimize evlat verir korkuyorum ama ya varsa ve düşerse diye veya yoksa en kötü ihtimal var ve benim haberim olmaz düşürürsem diye bilmiyorum canım sıkıldı yine gece gece korkmak stres doğuruyor buda kötü valla napim bilemedim yarın gidicem bakalım inşallah mutlu bir haber alırım inşallah
Kaç yaşındasın canım bide gebelik için herhangi bir ilaç kullaniyormusunBirazda umudum yok sanırım üzülücem tekrar diye korkuyorum sanırım kafama takmicam bebek olayını deyip yine taktım ama ne bileyim ilk defa böyle belirti yaşıyorum
23 yaşındayım folidoce kullandımKaç yaşındasın canım bide gebelik için herhangi bir ilaç kullaniyormusun
İnşallah haber veririmYok canım zaten rızkı varsa hiçbir şey olmaz. Stres düşüğün en iyi dostudur bunu unutma stresten uzak dur inşallah yarında güzel haberlerini verirsin
Canım bende de pko var ama yag birikmesi nedir hic öyle bişeyden bahsatmedi doktorlar banaValla o kadar zaman geçti 10 aydır bekliyorum ve korkuyorum üzülünce göğüsüm sızlıyor şuanda öyleyim bazı şeyler sorsam cevaplar mısınız?
Bende hamile oldugumu gögüslerimden anlamıstım gögüs ucumdaki balıncuklar kocaman kocaman olmustu ve damarlar yemyesildiİnşallah haber veririm
Kasığım ve göbeğimin arasında yağ var kilo ver demişti doktor banaCanım bende de pko var ama yag birikmesi nedir hic öyle bişeyden bahsatmedi doktorlar bana
Bakalım doktor erken dönem sanırım kan ver sonuçları getir dediBende hamile oldugumu gögüslerimden anlamıstım gögüs ucumdaki balıncuklar kocaman kocaman olmustu ve damarlar yemyesildi
İnsallah vardır yaz burayaBakalım doktor erken dönem sanırım kan ver sonuçları getir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?