yardımcı olun

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
mrb arkadaşlar aranızda suni sancı ile doğum yapan varsa biraz anlatabilirmisiniz nasıl birsey çok acı veriyormu perşembe günü bende suni sancıyla doğuma gireceğim ve çok endişeliyim korkuyorum

annem son kardeşimi öyle doğurmustu. doğumdan sonra hiç bhsetmedi kötu olsa cok agrırsa devamlı anlatırdı annemin huyunu biliyırum ama annemin 3.doğumuydu belki ondandır

annem son kardeşimi öyle doğurmustu. doğumdan sonra hiç bhsetmedi kötu olsa cok agrırsa devamlı anlatırdı annemin huyunu biliyırum ama annemin 3.doğumuydu belki ondandır

benim daha ilk çocuğum olunca çok endişeliyim ya bide canım biraz tatlıdır isyan etmezsem hastanede iyi

Ben de suni sanciyla yaptim ve korkutmak gibi olmasin ama hayatimda hic boyle bir agrim olmamisti.canim tatildir benim de.ama hamilelikte doğru düzgün agri bile çekmeden suni sanci alinca pişman oldum yatakta normal doğum yaptigima.neden sezeryan istemedim diye kendime küfür bile ettim.ama her sanci geldiğinde allahim aksam bebeğim kucagimda olacak dedim.zaten bu cümleyi iki uç kere soyleyinceye kadar sanci bitiyor :) doğumdan sonra ise normal doğum yaptigim için muhteşem hissettim zafer kazanmis gibi.iyi ki szryn olmamisim dedim.umarim sizinki de kisa surede cikar da ksvusursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…