Dominiksylwwia Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2018 70 15 26 29 Mart 2018 Konu Sahibi Dominiksylwwia #1 Benim yarın kolonoskopi ile bağırsaklarım incelenecek fakat bu alet çok korkutuyor beni. Canımız yanıyor mu aranızda bu alletle incelemesi olan var mı? LÜTFEN CEVAPLAYIN
Benim yarın kolonoskopi ile bağırsaklarım incelenecek fakat bu alet çok korkutuyor beni. Canımız yanıyor mu aranızda bu alletle incelemesi olan var mı? LÜTFEN CEVAPLAYIN
Duygulutavsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Haziran 2017 584 313 31 29 Mart 2018 Konu Sahibi Dominiksylwwia #2 Anneme yapmışlardı birkaç ay önce hiçbir ağrı hissetmedi canım. Zaten sakinleştirici gibi bir şey veriyorlar sana hissetmemen için
Anneme yapmışlardı birkaç ay önce hiçbir ağrı hissetmedi canım. Zaten sakinleştirici gibi bir şey veriyorlar sana hissetmemen için
Dominiksylwwia Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2018 70 15 26 29 Mart 2018 Konu Sahibi Dominiksylwwia #3 Duygulutavsan .!.: Anneme yapmışlardı birkaç ay önce hiçbir ağrı hissetmedi canım. Zaten sakinleştirici gibi bir şey veriyorlar sana hissetmemen için Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için. Annen koloniskobiye girmeden önce neler yaptı peki
Duygulutavsan .!.: Anneme yapmışlardı birkaç ay önce hiçbir ağrı hissetmedi canım. Zaten sakinleştirici gibi bir şey veriyorlar sana hissetmemen için Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için. Annen koloniskobiye girmeden önce neler yaptı peki
Duygulutavsan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Haziran 2017 584 313 31 30 Mart 2018 Konu Sahibi Dominiksylwwia #4 3 gün sadece sıvı şeylerle beslendi. Son günde bir ilaç verdi doktor onu kullandı bu kadar başka bir şey yapmadı
3 gün sadece sıvı şeylerle beslendi. Son günde bir ilaç verdi doktor onu kullandı bu kadar başka bir şey yapmadı