• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri yardımcı olun lütfen

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

HIFZIYS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
727
6
0
Diğer
merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak lütfen yardımcı olun ben doğum yapalı saçlarım bana çok ağır gelmeye başladımafoldumben zaten hamilelikti falan derken fazla bakamadım saçlarıma aslında bakımda istemiyor maşallah:nazar: çok sık kızıl dalgalı uzun saçlarım var benimle çok özdeşleşti hiç kısa saçım olmadı diyebilirim ama artık kestirmek istiyorum çok rahatsız ediyor başımı taşıyamıyorum,sizlere sorum saçımı kestirmemin ne gibi avantajları olur,açık tenli yuvarlak yüzlüyüm şekli nasıl olursa hem rahat ederim hemde güzel durur kısa erkek tipi saçlar hoşuma gitmiyor onun dışında fikir verirseniz çok sevinirimzemuszemus

orta_sac_modelleri1665.jpg

kısa istiyosan bu model güzel canım...

hem saçların ağır olmamış olur kat attırra.s.

cnm maşallah cok uzun sacların varmış.bebişinde hayırlı olsın sağlıklı olsun cnm.modern kut kesımlerı veya vıctorıa tarzı modellerı düşünmezmısın?

cnm maşallah cok uzun sacların varmış.bebişinde hayırlı olsın sağlıklı olsun cnm.modern kut kesımlerı veya vıctorıa tarzı modellerı düşünmezmısın?

teşekkür edrim canım aslında kısa saç deyince aklıma hep küt geliyor ama saçlarım dalgalı oda olabilir ama kütten bile kısa fönlüyken güzel olurda banyodan çıkınca-tatlicadiarzu- hayal bile etmek istemiyorum bide bebiş var zaman ayıramamda:emir_bebek:

Back