Yardimci olun lutfen. Yeni evlendim sıkıntım var

MercanToprak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
4
0
1
31
23yasindayim dun evlendim ve ilk gece esimle birlikte olduk ama canim yandi ve kan geldi baya. Bugun sabahta denedik daha fazla kan geldi. Bu normal mi arada hala kesik kesik geliyor. Ben ne yapmaliyim lutfen yardimci olurmusunuz. Tekrar birlesme yasasam problem olur mu ne yapmam gerektigini bilmiyorum

Öncelikle hayırlı olsun.
Bu konuda uzman değilim ama cevap yazılmamış. Yardımcı olmak isterim.
Bir süre ara verebilirseniz toparlanirsin. Birden çok yüklenmiş olma, bundan sonra hep berabersiniz inşallah zaten.
Kanama ne miktarda? Gün içinde gelebilir. Ben ilk gece icin yaptığım araştırmalarda bu yönde okumuştum. Bir hafta sürmesi, gün içinde ara ara gelmesi olabiliyormuş. Ama bende olmadı. İlişkiyi yeni yeni oturtmaya başladığınız için de sabah daha çok kanama olmuş olabilir. Yani kizlik zarı daha cok açılmış olabilir. Miktarı seni korkutacak kadar yogunsa doktora git. Ama ilk hafta için kanama normal. Tedbiren ilişkiyi biraz kendini dinlendirerek yaranın iyileşmesini bekler gibi yapabilirsin.

Kanamanin miktari mesela adet gelmesi gibi degil. Bugun hic kanamam gelmedi ama tekrar denemekten korkuyorum eşim nazik davranmasina ragmen canim yandi. Birdaha aynisi olacak diye cekiniyorum acikcasi. Tesekkur ederim cevapladiginiz icin

Anormal bir miktar değilse sorun değil. Dediğim gibi hafif yara gibi düşünün. Ara verebilirseniz iyi olur sanırım. Benim de ilk zamanlar acı oluyordu hatta acıya odaklandigimdan zevki baya zaman sonra düşünerek anlamaya çalıştım. Sırf acıya odaklanmışım meğer. Bir de çok sıkıyorum kendimi. Panik yapmayın. İlk zamanlarda böyle olması normal. Biz ilk günden sonra 3 gün ara vermiştik nikahla düğün arasında vakit olduğundan. O işimize yaradı sanırım. Ilkinde kan gibi bile degil cok az golge gibi birsey gelmisti. Sonraki birleşmemizde uc gun sonra asıl kanama oldu. Avuç içi kadar belki. İlk hafta acı devam etti. Zaman gecmesinin yanında kendini sıkmak da acı veriyordur. Benim eşim de nazik davranırken bi de rahatla gevşe diye telkin veriyordu. O da etkili oldu rahatlamamda ve acıyı kafamdan atmamda.

Cok tesrkkur edrim herkesin farkli oluyor anladigim kadariyla arkadaslarimla da konustum herkes farkli anlatiyo

Eğer kanama sürekli oluyorsa doktora görünmenizde fayda var. Ama öyle değilse ordaki dokunun iyileşmesine fırsat vermeden rahatsız ettiğiniz için kanıyor olabilir. Eşinizle konuşup bikaç gün belki bir hafta iyileşmesine izin verin. Daha sonra deneyin

öncelikle hayırlı olsun
kanama olması çok normal çünkü zar açıldıkça kanama az da olsa devam eder
çok rahatsız ediyorsa biraz ara verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…