Yardimcı olun lütfen belirtimi bunlar

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Kızlar öncelikle.merhaba 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanamam bittikten sonra çalışmalara başladım ovulasyon testi aldim 5 gün önce cift cizgiyi gördüm çatlama da oldu birliktelik yaşadık hep sonra benim sağ kasıģim agriyor iki gündür bugün de ayaklarım da ateş basması oluyor bi an gidiyor bi an çok daralıyorum sonra gidiyor ama tekrarlıyor migdem bulaniyor.hafif hafif yemek yedim ama yemek yerken bile bulandı yemek dediğim zaman bile şuan migdem bulaniyor sırtım ağrıyor sabahtan beri .. idrara cikiyorum sık sık birde baş agrim cok oluyor bi kaç gundur.ümitlenmek istemiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım.var sizde de böyle belirtiler oldu mu veya neden böyle olabilir

Kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay şansınız yüksek oluyormuş umarım belirtileriniz psikolojik değildir adet gününüz geçerse test yaparsınız

Belirti olabilir ama 5 gün geçmiş daha çok erken değil mi inşallah vardır

Belirti olabilir ama 5 gün geçmiş daha çok erken değil mi inşallah vardır
Bende öyle düşünüyorum ama eşim kafamı karıştırıyor ama sersem gibiyim hiç bisey yapmak istemiyorum hep yatmak istiyorum

Birde adetime 10 gün var yani bukadar erken belirti olması imkansız.degil mi

Arkadaşlar fikirlerinizi verin

Sen gebesin galiba bana da dua edermisin lütfenn
Tabii ederim inşallah Allah tez zaman da sanada nasip eder Ama içini ferah tut belki vardır biraz sabretmek zorundasın ama olsun en azından 1 hafta daha bekle kan verirsin inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…