Yardımcı olalım :)

beliiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
65
5
Herkese iyi geceler benim bir derdim yok fakat konuyu nereye açayım bilemedim . Hayırlısıyla uni. Kazandım fakat ne olacagıni ne yapacagimi bir turlu bilmiyorum kyk yurduna kayit olucam basvuru tarihlerini bilmiyorum kyk devlet yurtlarinin ucreti ne kadar bilmiyorum e kayit nedir hiiic bilmiyorum . basvuru icin neler gerekli ikinci ogretimimm harclar ne kadar nerden ogrenicez hicc bilmiyorum. Bana lutfen yardimci olurmusunuz.

Burada birşeyler yazarız, o sorun değil de, çok temel bilgiye ihtiyacın var. Sen ilk iş kazandığın okulun öğrenciler tarafından açılmış forumlarına gir, mümkünse bölümünün facebook sayfaları, grupları falan illa vardır, oralara bi katıl.
Kyk başvuruları kyk'nın sitesinden yapılıyor ilk önce, kredi / burs / yurt istiyorum diye işaretleyerek.

Tabikide ogrenebilirim de ben burdan ogrenmek istiyorum daha samimi .

kazandigin universitenin sitesine gir ogrenci islerine falan bulursun internette yok yok usengec olma :)

Tabikide ogrenebilirim de ben burdan ogrenmek istiyorum daha samimi .
Yanlis anlamayin ama okul kaydi, kyk basvurusu gibi konulari danisirken samimiyetin ne onemi var ? Forumun bu bolumune uygun bir konu degil bence. Merak ettiklerinizi ilgili sayfalarda ararsaniz burada yoruma ihtiyaci olan konular asagiya dusmemis olur.

her şehrin her okulun kayıtları yurtları farklıdır
hiçbirimizin sihirli küresi yok,keşke okulunuzu ve bölümünüzü de yazsaydınız

burdan birinin arattırıp yazmasını istiyor galiba. bunun için hangi il , üninin bölümün adını yazması gerekirdi bunu bilmiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…