Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

Yeldacım ben röflenin üzerine sarı tonlarında bir renk istiyorum şampanya sarısı,altın karamel,bal köpüğü nasıl olur? yada senin önerin nedir? turunculuk olsun istemiyorum sarışın olmak istiyorum yada güzel çekici bir renk :)

yeldacim benim saclarimin ucunda kumral boya var ama 3 cm falan gerisi dogal rengim benim tenim beyaz- sarisin karisimi ama beyaza daha yakin kahverengi görzlerim sari istiyorum kimisi gider diyo kimisi gitmez diyoama ben kararliyim sarida yüzümün cansiz durmasindan korkuyorum haangi tonlari önerirsin

yelda 85 arkadaşım bende röflemin üzerine lorealin açık sarı küllü 10.1 olurmu? sarı tonlarında istiyorum.birde röfleli değil ama diğer yerlerine silicimi ne sürmüştü kimi yerleri turuncu kızl gibi bir kaç yer ne önerirsin? koyu kumral dore küllü 7.31 çokmu koyu olur??? şimdiden teşekkürler

evet bende bu renk istiyorum saçlarım platin sarısı dipleri de karamel
neye boyarsam (akma opsiyonunuda düşünüp) bu renk olurum???
lütfen yelda cevap var allahını seversen..
(ama nedense foto koyamıyorum!!!)

Son düzenleme:
yeldacım saçlarımın sadece önbölümünün (kahkül dipleri) bir kısmnda beyazlama var..saçım koyu kestane,biraz açmak istiyorum açık bir kahve olsun istiyorum yada kahvekızıl ama beyazlarımın olduğu yerler dahada açık kalacak sanırım..bu sorunu nasıl halledebilirm..cevaplarsan sevinirim

siyah ne kadar aksada yine saçta kalır ve saçın açılması için akıtılması gerekir cnım başka seçeneği yok malesef kaşlarınızın siyah olması pek dikkat çekmeyecektr açık tenliymişsiniz istediğiniz renk hoş olur bence.

anladım cnım koyu renge dönmene gerekte yok zaten sen 1.işlemi küllü renge boyayarak yapmışsın 2.dede aynı işlemi uygulayarak düzeltebilirsin saçını turunculuğu kırar.

boya olan yerler koyu kalır cnım.

küllü sarı saçının rengini kıracaktır cnım ama dönmesi için 1 hafta aralıkla 2*3 kez boyamn gerekir sonrasında saçın yıkandıkça rengi açılır sarı olur.

tarçın bakır ve kumral karıştırırsanız olmaz...bakır kızılın içine az miktarda kahve karıştırırsanız olabilir ama tam garanti veremem.

selam canim ben saclarima yaklasik 6 sene önce su dalgasi permasi yaptirmistim, ve son 3 yildan beride caramel sac rengimi kullaniyorum rengindende menunum.Daha öncelere bakarak saclarim daha saglikli bi görüntüye az cok kavustu yanliz ben yinede senin tavsiyelerini almak istioyorum kuru saclarim olmamasi icin neler yapmam gerekir nasil önleyebilrim kurulukdan özelikle maglum kisin?

merhaba saçlarım koyu kumral ve şuana kadar hiç boyamadım

bu fotodaki gibi yapmak istiyorum evde yapma şansım varmı??
saçım ilk defa boyanıcak o yüzden riske atmak istemiyorum bildiğim iyi bir kuaför yok malesef hiç şansım gülmedi kuaför konusunda:çok üzgünüm:
teşekkürler şimdiden cevap içinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
saç rengini değiştirmek adlı bir konu açtım. orada sorunumu anlattım bakabilirsen çok sevinirim. çok teşekkürler şimdiden..

merhaba yelda ;
ben saçlarımı bir ay önce koyu kestaneden açtırdım (aslında siyah gibiydi)üzerine karamel boyadılar fakat boya akınca memnun kalmadım üzerine cila dedigi birşey sürdü bi ton koyulttu ama beyazlarım çıkmıştı onlara etki etmedi sürdügü şey.Bende evde kendim boyayım dedim ve palette 4-5 ve 5-5 alarak karıştırdım kızıl bir çikolata oldu baya koyuydu.4 keredir yıkıyorum baya aktı çikolata oldu ama ışıkta kızıl parlamalar var çok cabuk dipleri geliyor ve dipler beyaz şimdi ben yine böyle çikolata istiyorum çok koyu olmayacak şekilde ve tek renk boyamak istiyorumki sonradan sadece dip boyası yapabileyim hangi renk önerirsiniz bana kızıllığı olmayan bir çikolata olsun istiyorum yada bu şekilde kullanmaya devam edersem diplerini ne renge boyamalıyım yine aynı boyaları alırsam dipler yine kızıl ve koyu olacak sürekli dip boyası yaparsamda koyulaşacak diye korkuyorum küllü kumral alıp hepsinimi boyasamki lütfen banada cevap yazın teşekkürler

merhaba yelda benım kendı sac rengım kestane rengi gıbı beyaz tenlı kahve rengı gozlüyüm kaslarda koyu sayilır saclarımda suan yarıya kadar akmiş rofle var 1 sene oldu yaptiralı 3 ay sonra düğünüö var ve hangı renk faha cok yakışır gelınlığin üstüne onu merak edıuorumm kuaforler rofle yada 3 ton acıgı golge yapalım dıo gelın sacında hoş olır dıolar ben kararsızm tek renk olmasını da ıstıorum ama kararsızım

...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…