bnde saçımda değişiklik istiorum, saçımı siyaha boyatmıştım aktı sanırım ( biliyorsunuzz siyahh çok başa bela ) siyah öncesinde karamel vardı karamellerim çıkmaya başladı, ama bn çağla şikelin rengindn istiorum karamel oluyor sanırım..
kaşlarım siyah bunun için tereddütlüyüm boyaticam tabikide, ama yakışırmı bilmiorumm açıkçası, buğday tenliyim, kahve gözrengim ve çilliyim malesef...:umursamaz:
ayrıca istediğim renge boyamak için açıcı kullanırlarmı saçımın açıcıyla yıpranmasını istemiorum da, tabikide başka önerilerinz olursadaa sevinirim zemuszemus
önerilerinizi bkliyorum cnm bayanssulusmile
benim saçlarımda koyu kestaneydi.. kendim boyuyordum hep.. çünkü kuaförde inanılmaz yıpranıyor gerçekten.. ama kendim boyayınca yumuşacık oluyor.. neyse açamam diye kuaföre gittim.. tabi her kuaförün yaptığı gb saçma bi renk yaptı.. beğenende oldu beğenmeyende.. sarımsı yeşilimsi içimin sinmediği bi renk.. (arada çıtçıtlarda gitti tabi neyse..) neyse aldım bir kuru palette açıcı.. dedim kumral ya nasılsa saçım sarıya yakın bir ton açılır... bildiğin turuncu çiğ bir renk oldu :S (ama süper yumuşak oldu..yakma..vs hiçbirşey olmuyor ki ben saçlarımla çok oynayan biriyimdir..) ertesi gün açık küllü kumral aldım biraz kırdı rengini..ama yine hafif çiğlik var gb.. 1 hafta kadar bekleyim açıcılı küllü kumral yapmayı düşünüyorum.. ne dersiniz.. bukadar açılmışkende tekrar koyu renge dönmek istemiyorum.. teşekkürler şimdiden..
yelda benim kendi saçlarım koyu kahveydi. röfle yaptırmıştım baya sarı olmuştu. ama kulaklara kadar uzayınca kendi saç rengim olan koyu kahveye boyadım. yani şu an öyle. ama yine kulaklara kadar uzadı. ama belli olmuyor boya ve kendi rengim birebir aynı sayılır. sorum şu. eğer ben açık kahve tonlarında boyarsam kendi diplerdeki saçımla boyalı olan kısım aynı girer mi yoksa iki renk mi olur? kendim mi boyayayım kuaföre mi gideyim??
canım röfle setleri boyasız saçta mı tutyor? boyalı saçlarda kullanılmaz mı acaba ?
yeldacım merhaba öncelikle saçım şu anda yanlış boyama sonucu resmen turuncu ben sarı yapmaya çalıştıkça turuncu oluyo inatla arkadaşlar küllü sarı önerdiler benim sorum açık küllü sarıya boyasam nasıl olur turunculuklar kapanırmı ve sarıya nasıl geçerim asıl rengim koyu kahveydi palette açıcıyla açıp 2 kez boyadım bir açık sarıya bide altın sarısına şimdi turuncu turuncu geziyorum cvplarsan sevinirim canım küllü sarıyı 2 kutu boyasam saçlarım çok yıpranırmı?
merhaba yelda benim saçım siyah boya olmadığı halde boya varmı diye soruyorlar.daha önce röfle ve kızıl yaptım şimdi kahve tonlarında istiyorum ama saçımda doğal durmasını istiyorum,ten rengim buğday,gözlerim koyu kahverengi ne önerirsin canım bana şimdiden teşekkürler[/QU
çikolata tonları... bronz kahve, açık kahve.
saçlarım şu an bu renk gibi http://www.talkingmakeup.com/pics/news/kimi91.jpg
ben şu rengi istiyorum
http://celebriscoop.com/wp-content/uploads/2008/02/ashlee-simpson-ring.jpg
tarçın bakır ve kumral karıştırsam olur mu szce? turuncumsu istemiyorum asla, ama bakır olan bi kzıılımsı istiyorum , tam resmdeki rengi istiyorumm :)
Merhaba kızlar daha önce kuaförlük yaptığım için saç boyama hakkınya yada başka bi sorunuz olursa cvplaya bilirim.yalnız saçını boyayacak arkadaşlar ten ve göz renginizide yazarsanız sevinirim .
Renk nasıl seçilmeli
Saçını ilk kez boyayacaksan, çok farklı renkleri değil, bir-iki ton açık ya da koyu renkleri deneyebilirsin. Evde uygulanan boyalarla radikal değişiklikler belirli sınırlarda olur. Saç boyalarındaki yapay renk pigmentleri, saç rengini üç tona kadar açabilir. Örneğin siyaha yakın koyu renk saçların var ve kızıl rengi denemek istiyorsun. Özellikle PR5 formüllü boyaları, kızıl tonların kalıcılığını ve parlaklığını koruması açısından tercih edebilirsin. Açık kızıl gibi bir sonuç elde etmek istiyorsan, saçını önce kahverengiye boyayıp biraz bu şekilde kullandıktan sonra kızıl tonlarını denemelisin. Sarı gibi çok açık bir ton istersen, bu zor bir ihtimal. Saçların koyu ise, sarıya geçene kadar kademeli olarak saç rengini açmalısın. Ama bunun için sık aralıkla boyarsan saçların yıpranır. Eğer saçların kızıl tonlarında ve sen kumral tonları kullanmak istiyorsan, o zaman küllü tonları uygulayabilirsin. Küllü tonlar, kızılın zıttı olduğu için daha iyi tutar. Saç aralarında açık tonlar görmek istersen röşe setlerini denemelisin. Röşe ve bazı sarı renk setlerin içinde, daha fazla renk açıcı bulunur. Renk konusunda son kararı vermeden önce, mağazada bulunan saç kataloglarını mutlaka incele.
yeldacim benim saclarimin ucunda kumral boya var ama 3 cm falan gerisi dogal rengim benim tenim beyaz- sarisin karisimi ama beyaza daha yakin kahverengi görzlerim sari istiyorum kimisi gider diyo kimisi gitmez diyoama ben kararliyim sarida yüzümün cansiz durmasindan korkuyorum haangi tonlari önerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?