Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

cnım bu saç küllü kumrala benziyo ama değil dediğin gibi saçta röfleler var boya karıştırma işlemini tam tonunun saçta nasıl tutacağını kestiremediğim için bişey söleyemiyorum ama saçına röfle setiyle gölge atmaya kalkarsan turunculuk olur saçında.

7.1 küllü kumralla boyama cnım koyu karamel saç boyası alıp kendin boyayabilirsin.

bnde saçımda değişiklik istiorum, saçımı siyaha boyatmıştım aktı sanırım ( biliyorsunuzz siyahh çok başa bela ) siyah öncesinde karamel vardı karamellerim çıkmaya başladı, ama bn çağla şikelin rengindn istiorum karamel oluyor sanırım..

kaşlarım siyah bunun için tereddütlüyüm boyaticam tabikide, ama yakışırmı bilmiorumm açıkçası, buğday tenliyim, kahve gözrengim ve çilliyim malesef...:umursamaz:

ayrıca istediğim renge boyamak için açıcı kullanırlarmı saçımın açıcıyla yıpranmasını istemiorum da, tabikide başka önerilerinz olursadaa sevinirim zemuszemus

önerilerinizi bkliyorum cnm bayanssulusmile

benim saçlarımda koyu kestaneydi.. kendim boyuyordum hep.. çünkü kuaförde inanılmaz yıpranıyor gerçekten.. ama kendim boyayınca yumuşacık oluyor.. neyse açamam diye kuaföre gittim.. tabi her kuaförün yaptığı gb saçma bi renk yaptı.. beğenende oldu beğenmeyende.. sarımsı yeşilimsi içimin sinmediği bi renk.. (arada çıtçıtlarda gitti tabi neyse..) neyse aldım bir kuru palette açıcı.. dedim kumral ya nasılsa saçım sarıya yakın bir ton açılır... bildiğin turuncu çiğ bir renk oldu :S (ama süper yumuşak oldu..yakma..vs hiçbirşey olmuyor ki ben saçlarımla çok oynayan biriyimdir..) ertesi gün açık küllü kumral aldım biraz kırdı rengini..ama yine hafif çiğlik var gb.. 1 hafta kadar bekleyim açıcılı küllü kumral yapmayı düşünüyorum.. ne dersiniz.. bukadar açılmışkende tekrar koyu renge dönmek istemiyorum.. teşekkürler şimdiden..

yelda benim kendi saçlarım koyu kahveydi. röfle yaptırmıştım baya sarı olmuştu. ama kulaklara kadar uzayınca kendi saç rengim olan koyu kahveye boyadım. yani şu an öyle. ama yine kulaklara kadar uzadı. ama belli olmuyor boya ve kendi rengim birebir aynı sayılır. sorum şu. eğer ben açık kahve tonlarında boyarsam kendi diplerdeki saçımla boyalı olan kısım aynı girer mi yoksa iki renk mi olur? kendim mi boyayayım kuaföre mi gideyim??

canım röfle setleri boyasız saçta mı tutyor? boyalı saçlarda kullanılmaz mı acaba ?

yeldacım merhaba öncelikle saçım şu anda yanlış boyama sonucu resmen turuncu ben sarı yapmaya çalıştıkça turuncu oluyo inatla arkadaşlar küllü sarı önerdiler benim sorum açık küllü sarıya boyasam nasıl olur turunculuklar kapanırmı ve sarıya nasıl geçerim asıl rengim koyu kahveydi palette açıcıyla açıp 2 kez boyadım bir açık sarıya bide altın sarısına şimdi turuncu turuncu geziyorum cvplarsan sevinirim canım küllü sarıyı 2 kutu boyasam saçlarım çok yıpranırmı?

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum buraya bayılıyorum ne dicem ben çıt çıt alıp evde kendim boyamak istiyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimalkisalkisalkis

canım bu hangi renk bir türlü bulamıyorum banada yardımcı olur musun şimdiden teşekkürler

merhaba yelda benim saçım siyah boya olmadığı halde boya varmı diye soruyorlar.daha önce röfle ve kızıl yaptım şimdi kahve tonlarında istiyorum ama saçımda doğal durmasını istiyorum,ten rengim buğday,gözlerim koyu kahverengi ne önerirsin canım bana şimdiden teşekkürler

ben garnier'in amonyaksız saç boyasını kullanıyorum.en son sıcak çikolata 5,35 ile fındık kabuğunu 6.23 karıştırdım.bu renge yakın birşey oldu.bu kadar bakırlık yok ama hem bakır hem kızılımsı yansımalar var.hoşuma gitti elde ettiğim renk.yardımcı olabilmişimdir inşallah.

ayrıca tarçın bakır ve kumral karıştırırsan bundan çok çok açık bi renk elde edersin ve turuncumsu olur gibi geliyo bana.ama başkalarının da fikrini al.belki ben yanılıyorumdur.

Son düzenleme:
slm canım
benim sacımda koyu kestane fakat önce karamel sonra defalarca kumrala boyadım yinede karamel ve kızıl göruntuden kurtulamadım
tekrar koyu kestane ve sonrada ustune kullu kumral tonları boyadım tabi aktı ve sacım koyu kahve gbi görunuyor
bu göruntuden kurtulmak için açık kullu kumral ile kullu degil amam kulluye benzer acık sarı renkle karıştırıp boyamayı düşünüyorum olablirmi dye bilgi almak istyorum sizden şimdiden çok teşekkürler saglıklı mutlu günler dileğiyle.

selam yelda hnm benm saçlarım bikaç gün önce platındi diplerdende çıkmıştı birazcık önce diplerini açtım küllü ekstra sarıyla sonrada tarçın bakırı yaptım yapmaz olaydım çok tuhaf bi renk olduya sanırım hep sarı kullnaıdıgm içinmidir nedir bölee turuncu oldu bikaç gündür sürekli sabha akşam yıkıyorum beyaz sabunla sabun boyayı akıtırya hanı aktıda baya alttan küllü sarı olarak çıktı aipleri açık kıızl gibi kaldı şimdi çok acil boyamam lasım dışarı çıkamıyorum bu renkle ne renk yapsam acaba ennde sonunda sarı yapıcamda şuandada bu kızgınlıkla koyuda yapmak istemiyorum beyaz tenliyim küllü kumrall yapsam soluk gösteriyo gözlerde kahve rengi çok acil yardım lütfen tşkler şimdiden

selam yelda hnm ben platın olan saçlarımı bikaç gün önce diplerden biraz çıkmıştı o çıkan yerleri ekstra küllü sarıyla açtım sonrada tarçın bakırı yaptım binpişmanım hep sarı kullandıgım için sanırım çok kötü göründü gözüme turuncu oldu böle şimdi bikaç gündür beyaz sabunla yıkıyorum akması için aktı ama küllü sarı oldu dipleride boyayala açtıgım için açık turuncu düşünsenize ne kötü bi renk koyuda boyamak istemiyorum sarıya dönmek istiyorum ama açtıramamda zaten yenı açtırmıştır bi ay önce baya yıprandı ne renge boysam acaba küllü kumral yapsam komple şuandada öle oldu beyaz tenli kahve renkli gözlüyüm kumral soluk gösteriyo karemel olurmu acil yardım edin bana lütfen dışarıya çıkamıyorum

merhaba yelda
benim saçlarım orealle bayaa zor açılmış ve platin olmuş halde ,
dipleri kendim platin rengine boyayarak kırdım, karamel gibi bir şey oldu.
şimdi komple öyle bir renge boyamalıyımki karamelle platin arasında bu kadar fark olmamalı çünkü artık platin değil koyu sarı olmasını istiyorum alacalı bulacalı olması önemli deil
bu linkteki gibi bir renk olması için komple hangisine boyamallıyım?
yardımcı olmanı her şeyden çok isterim
şimdiden teşekkür ederim :kedi:

Eklentiler

• $sarah.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
[/URL][/IMG]

Bu rengi istiyorum ama çıktı alma şansım yok , kuaföre nasıl tanımlamalıyım. ??? :)

Son düzenleme:
merhaba canım ben daha önce de yazmıştım sana.bugün kuaföre gittim benim saçıma 150 ytl istedi ee tabi ben de o fiyatı veremem şu ara malum öğrenciyim
her neyse fotoğrafımı tekrar koyuyorum hatırlaman için.

internette gezerken loreal majiblond serisine rastladım ve çok hoşuma gitti.
%12lik oksidasyon ile kullanılıyormuş.
http://www.pro-sprzet.pl/foto_towar/maxi/1542_1.jpg
burda 900s çok hoşuma gitti.açma işlemi olmadan uygularsam ne renk olur canım o turuncu kısım ve diplerim?
kendim krem açıcı alsam üstüne boyasam zararlı mı olur acaba?teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…