Su oranı fazla çıkar ablacım doğru sonuç olacağını sanmiyorum yarın birdaha dene kaç günüm geçiyorHanımlar yok mu bir fikir sunabilecek olan
Hanımlar merhaba biraz saçma bir soru olacak ama insanın başına her şey gelebiliyorKlozetteki idrarla sifonu çekmeden gebelik testi yapılır mı doğru sonuç verir mi sizce. Elimde bir test vardı uyanır uyanmaz denemek istedim uyku sersemine sanırım beceremedim ve klozettekine batırdım. Doğru sonuç vermiş midir sizce? Pozitif çıktı.
Hahah napayım elimde bir tane vardı amaYani ilk defa böyle bir şey duydum. Klozetteki idrardan yapmanıza şaşırdım, pozitif çıkmasına daha çok şaşırdım. Yani klozetin içinde de birikmiş bir su var ya sizin idrarınızı seyreltir matıken.
İki sorum var. İkinci çizgi silik miydi yoksa koyu renk miydi?
Bir de adetinizin günü geçti mi?
Helal olsun ne demek ben de baktım test elimde kaldı denk gelmeyince napsam dedim öyle yaptımKız ilk defa böyle birşey duydum içindeki su seyreltebilir yani ama pozitif çıktı demişsin ama bı güldüm okuyunca hakkını helal et inşallah güzel haberler alırsın kan ver bence
Hahah napayım elimde bir tane vardı amaİkinci çizgi bayağı net. Adetim pazar günü. İki buçuk ay önce kürtaj oldum o zaman da iki gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim şimdi de iki gün var bayağı da net. Fotoğrafı eklemeye çalışıyorum da ekleyemedim bir türlü
Hahah napayım elimde bir tane vardı amaİkinci çizgi bayağı net. Adetim pazar günü. İki buçuk ay önce kürtaj oldum o zaman da iki gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim şimdi de iki gün var bayağı da net. Fotoğrafı eklemeye çalışıyorum da ekleyemedim bir türlü
Yani ilk defa böyle bir şey duydum. Klozetteki idrardan yapmanıza şaşırdım, pozitif çıkmasına daha çok şaşırdım. Yani klozetin içinde de birikmiş bir su var ya sizin idrarınızı seyreltir matıken.
Hanımlar merhaba biraz saçma bir soru olacak ama insanın başına her şey gelebiliyorKlozetteki idrarla sifonu çekmeden gebelik testi yapılır mı doğru sonuç verir mi sizce. Elimde bir test vardı uyanır uyanmaz denemek istedim uyku sersemine sanırım beceremedim ve klozettekine batırdım. Doğru sonuç vermiş midir sizce? Pozitif çıktı.
Yani ilk defa böyle bir şey duydum. Klozetteki idrardan yapmanıza şaşırdım, pozitif çıkmasına daha çok şaşırdım. Yani klozetin içinde de birikmiş bir su var ya sizin idrarınızı seyreltir matıken.
Fotoğrafı eklemeye çalıştım fakat olmuyor maalesef anlamadım
Öyle yapıyorum ama galeride tüm resimler görünüyor test resmi görünmüyor ne hikmetse. Tekrar tekrar denicem ara sıra bakalımYorum yazılan yere gelip dosya ekle derseniz galerideki fotoğraflar açılır. Fotoğrafı seçip bitti derseniz ekler. Aşağıda işaretledim dosya ekle yazan yeri.
Neyse sorun değil ama yaptığınız testin güvenilirliği yok. İmkanınız varsa sabah tekrarlayın testi.Öyle yapıyorum ama galeride tüm resimler görünüyor test resmi görünmüyor ne hikmetse. Tekrar tekrar denicem ara sıra bakalım
İlk fırsatta tekrarlicam sonucu buraya yazarım inşallah. Normalde günüm hiç şaşmaz bugün adetime iki gün var ama iki defa peçetede damla kadar açık kahve leke gördümNeyse sorun değil ama yaptığınız testin güvenilirliği yok. İmkanınız varsa sabah tekrarlayın testi.