Yardımcı olabilir misiniz

Meryem7121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
164
30
98
27
Ben 6 aylık hamileyim biberon konusunda kararsız kaldım Philips Avent biberonundan iki boyut var biri yeni doğan biri 1 aydan sonra diye yazıyor iki boyundan da sipariş verdim ama bilemedim ben göğsümden vermek istiyorum sütü ama gerekli dediler bana iptal mi etsem bilemedim

Yeni biberonlar zaten delik degil, centik agizli oluyor, illa almaliyim diye dusunuyorsaniz yenidogan alin.
Ama ben olsam biberon siparisimi bebegim dogduktan sonra veririm, belki de hic ihtiyaciniz olmayacak?

Benim 2 bebegimde agzina biberon surdurmedi, aldiklarimi hep dagittim.

Hangi marka centik agizli lansinoh ve philips 6 ay obce alindi oyle degil

2 ay once e-bebekten arkadasima biberon seciyordum, neredeyse her marka centik agizliydi, yedek başlıklar dahil.

Philips avent'i centik agizli aldim. Biberonlarin artik centik agizliya donduruldugunu soyledi görevliler.

Ben lansinohu daha çok seviyorum daha çok anne memesine benziyor. İhtiyac halinde alsanız daha makul bence. Zaten ebebek artık heryerde var. Lazım olursa biri gider alır. Ben ilk çocugumda hiç kullanmadım mesela.

Ben hamileyken aldım 8 aya kadar biberon ihtiyacım olmadı emzirdim 8. Ayda da 2 aydır kilo alamayınca ben günlük 100-200 ml kadar devam sütü ekleme yaptın daha şimdi kullanıyorum lansinoh almıştım.
Bir de ihtiyaç yok diye almadığım şeyler ihtiyaç olabiliyor aldığım şeyler de gereksiz olabiliyor bebekle birlikte anlıyorum

Eğer emzirecekseniz biberon almayın,ek gıdaya geçince su içmek için alabilirsiniz

Ben emziriyorum, şu ana kadar lazım olmadı. 2 ay doldu. Belli olmuyor bebeğin duruma göre devam etmek lazım. Kimi emiyor kimi emmiyor. Emdiği halde süt yetmiyor takviye oluyor. Basit bir tane al elinin altında dursun. Baktın şartlar devamlı kullanma yönünde şekillendi o zaman alırsın

Bebeğinize biberonla süt verirseniz alışır sizi emmez oldu da emme dışınca süt vermeniz gerekirse enjektör ile vermelisiniz verirkende serçe parmağınızı ağzına koyacaksınız emerken süt geliyo hissi olacak bebekte.. Biberon kolay iş alışırsa emme reddi olabilir ileriki aylar içinde bence duruma göre alırsınız 6 ay alıştırma biberonu gibi gibi

Biberon yerine kaşık biberon edinin . Hatta hepsini iptal edip bir emzirme danışmanıyla anlasın . Bebeğinize en iyi iyiliği yapmış olursunuz anne sütü ile beslemeye yatırım yapın. Biberon emme refleksini bozup meme reddine sebep oluyor iki kere tecrübe ettim ondan diyorum.Bebek memeye gelecek hop emecek diye bişey yokmuş nasıl doğru emzirmen gerektiğini şimdiden öğrenin yada doğumdan hemen sonra yardım alın.dogdukdan sonra elin ayağın dolaşıyor etraf nederse yapmaya başlıyorsun. Şimdiden önlemini alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…