E Ecenazz_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2021 143 37 13 29 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #1 Arkadaşlar merhaba adetim bir gün gecikti olacak gibi hissediyorum hatta ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum bir şey yok. Sürekli geldi gibi ama böyle hissedenler oldu mu acabe
Arkadaşlar merhaba adetim bir gün gecikti olacak gibi hissediyorum hatta ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum bir şey yok. Sürekli geldi gibi ama böyle hissedenler oldu mu acabe
yildizsavascisi 🌠 Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 7.879 15.720 198 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #2 Çooook
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.481 278 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #3 O duyguyu hepimiz yaşadık bu gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de o yüzden bı kaç gün bekle stres yapma gecikmen devam ederse test yaparsin
O duyguyu hepimiz yaşadık bu gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de o yüzden bı kaç gün bekle stres yapma gecikmen devam ederse test yaparsin
E Ecenazz_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2021 143 37 13 29 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #4 Asyaa561 .!.: O duyguyu hepimiz yaşadık bu gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de o yüzden bı kaç gün bekle stres yapma gecikmen devam ederse test yaparsin Genişletmek için tıkla... Evet canım haklısın. Beyaz akıntım geliyor birde damla damlü ve sabah uyandığımda böyle bir şey yaşamamıştım adete bir hafta kala akıntım kesilirdi
Asyaa561 .!.: O duyguyu hepimiz yaşadık bu gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de o yüzden bı kaç gün bekle stres yapma gecikmen devam ederse test yaparsin Genişletmek için tıkla... Evet canım haklısın. Beyaz akıntım geliyor birde damla damlü ve sabah uyandığımda böyle bir şey yaşamamıştım adete bir hafta kala akıntım kesilirdi
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.481 278 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #5 Ecenazz_ .!.: Evet canım haklısın. Beyaz akıntım geliyor birde damla damlü ve sabah uyandığımda böyle bir şey yaşamamıştım adete bir hafta kala akıntım kesilirdi Genişletmek için tıkla... Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
Ecenazz_ .!.: Evet canım haklısın. Beyaz akıntım geliyor birde damla damlü ve sabah uyandığımda böyle bir şey yaşamamıştım adete bir hafta kala akıntım kesilirdi Genişletmek için tıkla... Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
E Ecenazz_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2021 143 37 13 29 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #6 yildizsavascisi .!.: Çooook Genişletmek için tıkla... Peki gebemiymişsiniz Asyaa561 .!.: Rabb'im gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amiiin inşallahhh
yildizsavascisi .!.: Çooook Genişletmek için tıkla... Peki gebemiymişsiniz Asyaa561 .!.: Rabb'im gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amiiin inşallahhh
yildizsavascisi 🌠 Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 7.879 15.720 198 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #7 Ecenazz_ .!.: Peki gebemiymişsiniz Amiiin inşallahhh Genişletmek için tıkla... Hayir
E Ecenazz_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2021 143 37 13 29 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #8 yildizsavascisi .!.: Hayir Genişletmek için tıkla... Belki benimde psikolojiktir bakalım günüm geçerse göreceğim
yildizsavascisi .!.: Hayir Genişletmek için tıkla... Belki benimde psikolojiktir bakalım günüm geçerse göreceğim
E Ecenazz_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2021 143 37 13 29 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecenazz_ #9 Yorumlarınızı bekliyorum